loader
menu

CIUTAT

Els CDR de Tarragona animen a viure les festes amb estelades i llaços grocs

El Circ Ciutat divendres, 10 d'agost de 2018

Les festes majors sempre acostumen a ser un bon aparador per fer alguna reivindicació; ja sigui política, social, educativa, de sanitat, mediambiental o de qualsevol altra temàtica que estigui d'actualitat. Hi ha més gent pels carrers i també més visitants. Passa a tot arreu, tant a pobles com a ciutats, i Tarragona no n'és una excepció.

Una imatge de la gran estelada que ja penja a la façana que fa xamfrà entre el carrer Major i la plaça de les Cols. Foto: @cdrtarragona

Per aquest motiu, aprofitant que ara comença Sant Magí i al setembre, Santa Tecla, els CDR de la ciutat han posat en marxa una campanya per engrescar la ciutadania a que engalani balcons, finestres i façanes amb estelades, senyeres, llaços grocs, domassos o qualsevol altre element que tingui relació amb la defensa de les llibertats, de la democràcia i també dels valors republicans; la raó de ser dels Comitès en Defensa de la República.

"Ara que venen festes, engalanem balcons i façanes, i deixem-los guarnits fins el setembre (o més)". Aquest és el lema que ja circula per les xarxes, i que s'il·lustra amb una estelada en un balcó. El CDR Tarragona, format pels CDR Part Alta, Part Baixa, Eixample,, Centre i Sant Pere i Sant Pau, ho ha acompanyat d'una altra imatge d'una gran estelada que penja en la façana que fa xamfrà entre la plaça de les Cols i el carrer Major. Just al costat també s'hi ha penjat una pancarta de "Llibertat presos politics".

"Des dels CDR estem per la defensa de la República i el que volem és refrescar la memòria", han explicat al Circ fonts del CDR Tarragona. La crida està feta.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar