loader
menu

CIUTAT

Una platja per a gossos tot l'any, per quan?

El Circ Ciutat dilluns, 13 d'agost de 2018

Un any després de l'aprovació de la nova ordenança municipal de protecció, tinença i venda d’animals, la ciutat de Tarragona continua sense tenir un espai a les platges per portar-hi els animals de companyia durant tot l'any.

Una imatge de gossos gaudint durant l'estiu en una platja de la demarcació. Foto: circdetarragona.com

La qüestió rau en que la normativa aprovada pel plenari municipal obre la porta a que es pugui posar en marxa aquest servei i que s'habiliti un pipican en alguna de les platges del terme, tot i que, de moment, des de l'equip de govern continuen sense moure fitxa i fins el moment no s'ha fet res al respecte ni tampoc ha transcendit que estigui en disposició de fer-ho, malgrat les peticions.

En aquest sentit, qui ha tornat a demanar un espai per als gossos a les platges durant tot l'any ha estat el grup municipal del Partit Demòcrata. “La ciutat no disposa de cap espai d’aquestes característiques i actualment els animals de companyia tenen prohibit accedir a les platges des de l’abril fins a mitjans d’octubre”, ha explicat el portaveu del grup, Dídac Nadal, qui ha tornat a recordar que l’ordenança municipal ofereix la possibilitat que els gossos puguin accedir a la platja durant tot l’any mitjançant espais habilitats.

“Tot i que fa més d’un any de l’aprovació d’aquesta nova normativa municipal, l’equip de govern no ha posat en marxa cap mena d’actuació”, ha lamentat Nadal, que també ha recordat que molts municipis de la demarcació sí que disposen d’espais per a gossos a les seves platges. “La normativa municipal ja ho contempla, és qüestió de voluntat política”, ha conclòs el portaveu del PDeCAT.

De moment, i en espera d'algun moviment, els gossos, gats, fures; els anomenats animals de compenyia no podran tornar a trepitjar la sorra de la platja fins el proper 16 d'octubre. I lligats.


Documents

Visita_Castellarnau_11agost


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar