loader
menu

CIUTAT

El vessament d'aigües fecals al carrer Gasòmetre, en vies de solució

El Circ Ciutat dimarts, 14 d'agost de 2018

Després que el propietari se n'hagi desentès i hagi esquivat posar solució al problema i un cop conclòs el procediment administratiu que permet actuar subsidiàriament en un habitatge privat, l'Ajuntament de Tarragona per fi ha anunciat que solucionarà el problema derivat del vessament d'aigües residuals en una finca del carrer Gasòmetre que ve amoïnant els veïns d'aquesta zona de la Part Baixa des de fa mesos i que, de retruc, projecta una imatge llastimosa.

Una imatge de la porta de la finca per on sortien les aigües fecals. Foto: cedida

Un cop ja s'ha reincorporat a la feina després de les vacances, l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, ha signat un decret d’emergència per realitzar una actuació subsidiària pel vessament d’aigües fecals per un import és de 10.800 euros + IVA. Quan l'obra estigui executada haurà de ser el propietari de l’habitatge qui n'haurà d'assumir el cost d'acord amb el caràcter subsidiari de la intervenció municipal.

Ara fa uns dies, un veí de la zona va penjar un vídeo de la casa d'on procedeixen les filtracions, actualment ocupada, i que es troba a uns cent metres del carrer Unió.

Fa uns dies la Guàrdia Urbana ja va inspeccionar l’immoble i va iniciar els tràmits per requerir a la propietat que arreglés l’avaria, tot i que se'n va desentendre. L'incident, fins i tot va provocar una picabaralla política entre el portaveu d'ERC al consistori, Pau Ricomà, i l'aleshores alcalde en funcions, José Luis Martín.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar