loader
menu

CIUTAT

Un tarragoní ofereix el seu balcó per fer fotos al Circ Romà

El Circ Ciutat dimarts, 14 d'agost de 2018

Si baixeu per la Baixada Pescateria, i just abans del carrer Cós del Bou, aixequeu la vista cap als edificis veureu que en un dels balcons hi ha penjat un cartell que diu "Puja i fes les teves fotos des d'aquí".

Una imatge del cartell. Foto: cedida

El missatge, on es diu que val 1 euro i hi consta un número de telèfon, també està en castellà, francès, anglès, alemany i rus, i està acompanyat d'una imatge de la capçalera del Circ romà, captada, precisament, des d'aquest balcó. El guarniment del balcó inclou, a més, una imatge del portal al que s'ha de trucar.

Qui o què hi ha al darrere d'aquesta activitat? El Circ ha trucat al telèfon anunciat i s'hi ha posat un tarragoní, que ha preferit mantenir-se en el anonimat. "No sé si està contemplat a les ordenances municipals, però jo no he demanat permís a ningú; només a la propietària del pis. Ni m'he plantejat si es pot fer o no", ha explicat. També deixa clar que "si algú em diu que això no es pot fer, doncs ho treuré; només és un reclam".

Preguntat per la raó per la qual ha ofert aquest servei, el tarragoní insisteix que "se m'ha acut perquè vull que la gent pugi i faci fotos i a més també vegi l'activitat que faig al despatx; tinc una sala de massatge i faig sessions de coaching emocional", "vull reivindicar l'originalitat de la meva feina".

"Des d'aquí dalt, les fotos tenen una perspectiva molt millor que les que fa la gent a peu pla, es veu molt bé la capçalera i també s'agafa una vista del mar", apunta aquest tarragoní innovador.

I qui ha pujat fins ara? Li preguntem per si el seu anunci ha captat l'atenció de molts turistes, i aclareix que el té penjat des de fa pocs dies, ja que en aquest pis només hi té el despatx professional i tan sols fa una setmana que hi és. De moment, uns turistes italians ja han fet la prova, als quals els ha cobrat la tarifa que s'indica en el cartell. Els menors no paguen, i a més, també s'emporten una llaminadura. Li hem consultat si també hi pugen tarragonins: "Hi ha molta gent que es mira el cartell, li fa una foto, però no puja. Potser té vergonya".

I ho fa per diners? El tarragoní diu que no, tot i que "el que em trec m'ajuda a pagar el lloguer".


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar