loader
menu

CIUTAT

Incívics o miserables? Pinten de 'rojigualdo' l'estàtua de Companys

El Circ Ciutat dimecres, 15 d'agost de 2018

Aquest matí l'estàtua del President Companys ubicada a la rambla que porta el mateix nom ha aparegut pintada amb dues franges 'rojigualdas'; al més pur estil del Dictador Franco. A hores d'ara, les xarxes bullen davant d'una malifeta que supera els límits del vandalisme i l'incivisme i s'acosta, tristament, a una actitud miserable.

Foto: circdetarragona.com

Criítiques, tant de persones individuals, com d'alguns representants polítics de l'Ajuntament de Tarragona, que ja han manifestat la seva desaprovació i la seva estupefacció davant de l'atac a un dels símbols de catalanitat i de llibertat de la ciutat.

D'entre els comentaris, n'hi ha que insten a l'Ajuntament perquè actuï amb celeritat i ordenin a la Brigada Municipal a netejar l'esmentada estàtua, retornant-li al monument la dignitat que es mereix.

També es recrimina que, de moment, ni el mateix alcalde Ballesteros ni en cap dels perfils del consistori tarragoní a les xarxes socials no se n'hagi fet ressò i hagin criticat aquesta actuació vandàlica. A hores, d'ara, únicament twits i posts relacionats amb les festes de Sant Magí.

També hi ha comentaris que suggereixen a l'equip de govern a que denunciï els fets. Posem el compte enrere per veure quant de temps triga el consistori a netejar la imatge del President Companys.

Per a més 'inri', quan tota la ciutat ja en va plena, en el perfil de twitter de l'Ajuntament han penjat un post que reclama a la gent a que denunciï desperfectes a la via pública... Un zero al 'community manager'...


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar