loader
menu

CIUTAT

La Guàrdia Urbana instal·la una oficina mòbil de denúncies a la Part Alta

El Circ Ciutat dijous, 16 d'agost de 2018

Des d'ara i fins passat Santa Tecla serà habitual veure una furgoneta de la Guàrdia Urbana rondant pels carrers de la Part Alta. El motiu no és cap altre que l'Ajuntament ha decidit instal·lar al nucli antic de la ciutat una oficina mòbil de recepció de denúncies. El servei funcionarà cada dia, en horari de matí i tarda, fins després de les festes de Santa Tecla.

Foto: Ajuntament de TGN

Segons ha anunciat el consistori, aquest servei s'ha posat en marxa després que s'hagi detectat un increment dels petits furts en la zona. Una altra de les raons perquè la policia municipal hi hagi ubicat un punt d'atenció és "per garantir la seguretat en una zona amb una gran concurrència de gent, ja que coincideix la temporada alta turística amb visitants i creueristes i la celebració de grans actes amb motiu de les festes”, tal com ha assegurat el regidor de Seguretat Ciutadana, Javier Villamayor, qui es va fer càrrec d'aquesta cartera després que la deixés Begoña Floría.

L'oficina mòbil de recepció de denúncies també s'ha instal·lat al nucli antic tarragoní per crear un efecte dissuassiu entre totes aquelles persones que vulguin delinquir en un espai on durant aquests dies hi ha molta més presència de turistes i visitants que durant l'any. A més, també es facilita la recollida de denúncies i informació a les persones que puguin patir algun tipus de fet delictiu”.

Lel punt mòbil compta amb dos agents que realitzen l’atenció a la ciutadania i disposen de tríptics informatius en diferents idiomes. A més, el servei es complementa amb els dispositius que realitza la Guàrdia Urbana conjuntament amb el cos de Mossos d’Esquadra amb patrullatge de proximitat i tasques policials de paisà.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar