loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

El sistema de votacions dispara les xifres de la 'watermelon' d'enguany

El Circ Cultura i patrimoni dijous, 16 d'agost de 2018

Gairebé 13.000; concretament, 12.705. Aquest és el número de vots aconseguit per l'animadora sòciocultural Marta Gómez, la guanyadora d'enguany del concurs 'Watermelon pool'; una edició en la qual el sistema de votacions ha fet que les xifres del certamen s'hagin disparat i s'hagin multiplicat, fins a l'extrem que la diferència de vots entre la vencedora de 2018 i el guanyador de l'any passat (1.947) hagi estat de gairebé 11.000 vots. La watermelon d'enguany, a més, ha estat la més participativa.

La guanyadora del concurs d'enguany és l'animadora sòciocultural Marta Gómez, amb 12.705 vots.

L'entitat beneficiària és l'Eskurri Esplai de Bonavista

Foto: combinats

Com a guanyadora del concurs, la Marta ha triat l’Eskurri Esplai de Bonavista com a entitat a la que es destinaran els diners que es recaptin durant la jornada del divendres 17, a través de la venda de tickets de la piscina així com dels talls de síndria que a partir de les 19h es repartiran a l’interior del Mercat Central a un euro. L’Eskurri Esplai de Bonavista es va posar en marxa el 1994 i durant gairebe? 25 anys ha treballat per la inclusio? social amb infants i joves del barri de Bonavista, transmetent als usuaris valors de respecte i solidaritat.

A banda de la Marta, altres quatre TTV’s (Tarragonins de Tota la Vida) escollits pel públic a través de les votacions han sigut: el professor de ball Sixto Duque (11.870 vots), la cantant Maria Jacobs (8.076), l’educador Albert Martín (7.421) i el periodista Jordi Murtró (2.420).

Aquest any, els horaris aniran de 10-14h i de 18-22h, un total de set hores d’entreteniment aquàtic on també els espectadors es podran remullar. Més enllà de la piscina i els TTV, un dels plats forts serà l’actuació el grup Pele MacLeod, guanyador del concurs La Cançó de l’Estiu amb Estiu Assolellat, que actuarà a l’escenari de la Plaça Corsini a les 20h.

La Watermelon Pool és una iniciativa de la Cooperativa Combinats.

Altres guanyadors de la Watermelon

- 2014: Carla Pomerol (a la primera edició encara no hi havia entitat benèfica)

- 2015: Albert Puñet (500 euros a ‘La Muntanyeta’) i Carles Carrasco (500 euros a la protectora d’animals)

- 2016: Paco Fiori (750 euros a ‘Down Tarragona’)

- 2017: Jesús Fernández (750 euros a ‘Por qué no, Álex’)


Documents

Rànquing votacions watermelon 2018


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar