loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

Els Castellers de Sant Pere i Sant Pau fan història per Sant Magí

El Circ Cultura i patrimoni dilluns, 20 d'agost de 2018

Els Castellers de Sant Pere i Sant Pau van tornar a fer un pas de gegant. En aquesta ocasió, a casa, durant la Diada de Sant Magí, on van completar la millor actuació de la seva història i van seguir demostrant que són una colla en efervescència i amb ànsies de crèixer. La colla cooperativista va descarregar per primer cop el 2d8f; enduent-se els majors elogis del món casteller en la diada de la plaça de les Cols, que va enregistrar un ple de gom. La colla de David Lobo el va acompanyar del dotzè 3 de 8 de l'any i del 4 de 8.

El 2d7 dels Xiquets del Serrallo. Foto: @XiquetsdelSerrallo

El 2d8 dels Castellers de Sant Pere i Sant Pau. Foto: cedida

El 3d9f dels Xiquets de Tarragona. Foto: @XiquetsTGN

El 5d9 de la Colla Jove. Foto: @JovedeTarragona

Els Castellers de Sant Pere i Sant Pau, exultants després de descarregar el seu primer 2d8f. Foto: @GerardPascual

La nota negativa per als de SPISP va ser el pilar de 7 amb folre, que va fer llenya a poques dècimes de segon de coronar-se i va deixar alguns dels seus castellers lesionats.

Per la seva banda, tot i que va assolir els objectius que s'havia plantejat, la Jove de Tarragona va sortir de plaça amb un regust agredolç: va deixar en carregats el 5d9f i el 2d9fm, i van completar el quart 9d8 de l'any. En l'estrena van provar el 2d9fm, que van coronar. Van tancar amb el pilar de 7 amb folre.

Els Xiquets de Tarragona van revalidar els castells de 9 aquesta temporada i van carregar el 3d9f. Els matalassers el van acompanyar del tercer 5d8 i d'un nou 4d8. Van culminar la diada de Sant Magí carregant el pilar de 6.

Els Xiquets del Serrallo van completar un bon Sant Magí, descarregant d'entrada un 4 de 7 amb l'agulla, i després van estrenar el 5d7. A la tercera ronda, els del barri mariner van completar el segon 2d7 de la seva història.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar