loader
menu

CIUTAT

TGN punxa en àrees de pícnic i lleure

El Circ Ciutat dimarts, 21 d'agost de 2018

L'oferta d'àrees de picnic i de lleure a Tarragona és insuficient, o si més no, molt millorable. Qui ha posat damunt la taula aquesta mancança ha estat el grup municipal del Partit Demòcrata, que ha lamentat que aquests espais són molt reduïts i que alguns, com ara el del parc de la Coma de Bonavista, fa anys que resten degradats. “Cal millorar i mantenir les àrees ja existents i crear-ne de noves”, ha manifestat el portaveu del PdeCat, Dídac Nadal.

Una imatge de l'àrea de picnic construïda pels veïns de Sant Salvador. Foto: Grup Municipal del Pdcat Tarragona

Per tal d'exemplificar la poca oferta d'aquestes zones, Nadal ha recordat que la nova zona de pícnic ubicada a la l’avinguda Pallaresos de Sant Salvador ha estat iniciativa dels mateixos veïns del barri "sense la col·laboració de l’Ajuntament”. Des del PdCat proposen fomentar i millorar aquests espais de lleure al llarg de tot el terme perquè "contribueixen a posar en valor zones que actualment resten en desús i recuperar-les per l’ús i gaudi de la ciutadania".

En aquest sentit, Nadal ha assenyalat que tant al centre com als barris de Tarragona “existeixen molts espais ubicats entre el medi urbà i el natural que es podrien convertir en zones de lleure, de trobada i de convivència” i ha alertat que “diversos barris de Tarragona ja fa anys que demanen la creació d’àrees de pícnic i lleure en zones verdes que actualment estan abandonades”. Un d’aquests barris és Parc Riu Clar, on els veïns i veïnes fa molts anys que reclamen la creació d’una àrea d’aquestes característiques a la zona verda del costat de l’ermita”, ha apuntat.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar