loader
menu

CIUTAT

L'Ajuntament treu, de nit, els llaços grocs de la Muralla

El Circ Ciutat dimecres, 22 d'agost de 2018

No és gaire habitual que el grup municipal del Partit Popular a l'Ajuntament de Tarragona enviï comunicats de premsa. Com tampoc ho és que ho faci el grup del PSC. Els dos formen l'equip de govern i quan han de fer alguna notificació ho fan com a equip de govern. En aquest cas, la cosa ha anat diferent, i amb els llaços grocs com a motiu de fons.

Una imatge de la retirada, de nit, dels llaços grocs a la Muralla Romana, a l'alçada del Portal del Roser. Foto: facebook Inma Rodríguez

Durant la passada nit, operaris municipals han procedit a retirar els llaços grocs que s'havien penjat dies abans de les festes de Sant Magí a la Muralla Romana, a l'alçada del Portal del Roser. La retirada, que es va fer de nit, ha arribat després que portaveu del PP al consistori i primer Tinent d'Alcalde de l'Ajuntament, José Luis Martín, condemnés la col·locació de "plàstics grocs" a la Muralla de Tarragona, i assegurés que "perseguirem els vàndals responsables d'aquests fets per tal que no es tornin a repetir", tot lamentant que “s’embruti un espai Patrimoni Mundial de la Humanitat per mostrar missatges polítics”.

Els populars al consistori tarragoní consideren vandalisme la penjada de llaços grocs a la Muralla, però en canvi, van optar pel mutisme quan l'estàtua del President Companys va aparèixer pintada ara fa uns dies.

La regidora de Turisme a l'Ajuntament i actual número 2 a l'Ajuntament, Inma Rodríguez, s'ha felicitat per la retirada del que, segons el seu parer, eren "retazos de basura amarilla".

En aquest sentit, l'ex home fort del PP a l'Ajuntament i actual diputat al Parlament, Alejandro Fernández, també hi ha posat cullerada i, via xarxes socials, s'ha enorgullit que el seu partit sigui decisiu en el govern de la ciutat: "Això no hagués estat possible si a Tarragona no governés el PP". Tant Alejandro com la regidora de Turisme tampoc no es van pronunciar després de les mostres de vandalisme amb el monument amb el MHP Companys.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar