loader
menu

CIUTAT

El Mercat Central celebrarà Santa Tecla amb una vetllada gastronòmica fins a la matinada

El Circ Ciutat dilluns, 27 d'agost de 2018

El Mercat Central de Tarragona tornarà a tenir un paper molt actiu a les Festes de Santa Tecla. Com a principal novetat, el proper 15 de setembre organitzarà una vetllada gastronòmica a càrrec dels paradistes del Mercat. D'aquesta manera, el Mercat obrirà les seves portes fins a la mitjanit per celebrar el Mercat de Tapes.

D'esquerra a dreta; Lluís Barceló, membre de la Junta de l'associació de venedors de Torreforta; la regidora de Comerç i presidenta d'Espimsa, Elvira Ferrando; i Magí Rovira, membre de la Junta de l'Associació de venedors del Mercat Central. Foto: Mauri

Un total de 16 parades del Mercat oferiran degustacions preparades pels propis paradistes, a partir de productes frescos i de proximitat de primera qualitat, a preus populars que aniran dels 2 als 4 euros. Magí Rovira, integrant de la junta de l’Associació de Venedors, ha incidit en el fet que “és la primera vegada que es fa aquesta iniciativa. Es tracta de donar l’oportunitat a tots els nostres clients de tastar els nostres productes”.

La vetllada estarà presidida pel bon ambient, i la música a càrrec de Joan Reig , que canviarà els plats de la bateria pels de punxar, i DJ Lupo. A partir de les 20h i fins a les 22h, Reig oferirà una sessió a base de pop català dels 60, pop ibèric, rock’n’roll, garatge, disco músic i soul. De les 22h i fins a les 00.00h, DJ Lupo ambientarà la vetllada amb funk, disco i soul. L’accés serà lliure.

El Mercat, punt de venda de marxandatge 'tecler'

Com ja va fer l’any passat, l’edifici modernista acollirà un punt de venda de marxandatge oficial de la festa major tarragonina a la parada de promocions La Teca i la Meca. La parada, que ja ha estat inaugurada, estarà oberta fins el pròxim 22 de setembre i no serà l'única, ja que al Mercat de Torreforta també n'hi haurà una amb els mateixos productes, amb l’objectiu d’acostar la festa als barris de Ponent.

A banda de productes com la samarreta, el got, la motxilla o el mocador, com ja és habitual hi haurà un producte exclusiu del Mercat Central: el barret de palla de Santa Tecla. La novetat d’aquest any, és que estarà dedicat al Carilló, de manera que a la cinta del barret hi apareixen els sis elements del Seguici que estaran presents a l’obra de Joan Serramià (Àliga, Lleó, Negrita, Gegant Moro, Geganta Vella i Nano Capità).

Darrere d’aquest barret trobem una forta càrrega social, ja que el muntatge de les cintes està fet per les persones internes del Centre Penitenciari Mas d’Enric , alumnes del taller d’arts plàstiques. A partir de divendres 31 d’agost, comprar els productes oficials a la parada del Mercat tindrà premi, ja que els paradistes posaran a disposició dels seus clients tiquets de descompte que suposaran un estalvi d’un a tres euros.

La presidenta d’Espimsa, Elvira Ferrando, ha remarcat “que volem que el Mercat sigui un element visitat per les festes i que millor que per repartir aquest element tan característic com és el barret”.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar