loader
menu

CIUTAT

TGN té mancances d'espais per practicar l'esport gratuït i a l'aire lliure

El Circ Ciutat dilluns, 27 d'agost de 2018

Hi ha suficient oferta a Tarragona d'instal·lacions per practicar l'street workout, o la calistenia? Es tracta d'espais acondicionats i habilitats amb equipament esportiu, on els usuaris fan esport a l'aire lliure de manera saludable.

Foto: change.org

Ara fa uns mesos, una petició a traves del web change.org demanava a l'Ajuntament de Tarragona que es posés les piles i que construís un espai com Déu mana, tot recordant que els quatre espais que hi ha actualment a la ciutat destinats a aquesta pràctica esportiva (Platja Arrabassada, Platja Miracle, Parc del Francolí i Sant Pere i Sant Pau) tenen dèficit de material, estan en terreny desanivellats i amb grava, i això fa que la ciutadania no les utilitzi sovint.

Ara, des del grup municipal del PdeCat s'ha fet una nova crida al consistori perquè miri de posar-hi remei. “Tarragona disposa de sis complexos esportius a través del Patronat Municipal d’Esports, però aquests equipaments estan tancats i la ciutadania ha de pagar una quota per utilitzar-los”, ha explicat el portaveu del PDeCAT, Dídac Nadal, que considera que per fomentar l’esport “calen alternatives com són aquests espais a l’aire lliure i gratuïts que incentiven l’activitat física i estan a l’abast de tothom”.

“El nombre d’equipaments esportius a l’aire lliure a la ciutat és insuficient”, ha manifestat Nadal, que ha destacat que la pràctica de l’esport a l’espai públic “contribueix a convertir-lo en un lloc de trobada i de convivència, incidint positivament en la vida dels veïns i veïnes i en les relacions comunitàries”.

El portaveu de PDeCAT ha assenyalat que ja són molts els municipis que disposen d’aquests espais a l’aire lliure i que també són moltes les associacions tarragonines que fa anys que reclamen més zones per practicar l’street workout.

Per tot això, proposa que, de forma consensuada amb les entitats veïnals i les associacions esportives, es planifiquin i creïn de forma progressiva instal·lacions esportives gratuïtes i a l’aire lliure adreçades a tota la població.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar