loader
menu

CIUTAT

L'ex regidor del PSC Antonio Rodríguez ja és Mossèn Antonio

El Circ Ciutat diumenge, 09 de setembre de 2018

L'ex regidor del PSC a l'Ajuntament de Tarragona Antonio Rodríguez (2007-2011 i 2012-2013) ha pujat un esgraó més en la seva nova vida lluny del consistori i de la política. Després que a l'abril d'enguany va ser ordenat diaca per l'Arquebisbe de Tarragona, Jaume Pujol; el mateix Pujol ha ordenat Rodríguez sacerdot durant un acte a la Catedral de Tarragona, al qual, entre d'altres hi ha assistit el mateix alcalde Ballesteros i d'altres membres del consistori tarragoní.

Foto: Arquebisbat de Tarragona

Rodríguez, qui va ocupar la regidoria de la Brigada Municipal, va dimitir el 16 gener de 2013, després que va ser imputat per un pressumpte delicte d'afavorir la immigració il·legal a través d'un negoci familiar, del qual en va quedar desimputat al cap de sis mesos; un període durant el qual el mateix Rodríguez ha explicat que la situació viscuda l'havia apropat a l'Església. Rodríguez havia estat edil de l'equip de govern durant el mandat 2007-2011, i en el següent s'hi va incorporar després de la renúncia de l'atleta Natàlia Rodríguez, tot i que tan sols hi va estar uns mesos.

El nou prevere ha adreçat unes paraules d’agraïment. En primer lloc, a Déu: «Sense Ell no podria fer res, tot és do i gràcia que Ell m’ha donat generosament. No sento que pugui merèixer res del que m’està passant», ha expressat. També ha manifestat el seu agraïment al Sr. Arquebisbe, per la confiança dipositada en el seu camí vocacional; a l’equip de formadors del Seminari Major Interdiocesà (SMI) i, en especial, a Mn. Norbert Miracle, rector del SMI durant la seva etapa formativa, «pel seu constant suport en la seva trajectòria formativa».

Mn. Antonio ha tingut un record agraït a la Parròquia de Sant Francesc d’Assís de Tarragona i la comunitat filipina, molt vinculada a aquesta parròquia, als quals els ha dirigit unes breus paraules en Tagal. També ha citat a la Parròquia de Sant Salvador del Vendrell on s’ha sentit acollit i estimat des del primer dia. «Continuareu comptant amb mi», ha dit. Finalment ha agraït el recolzament i suport dels familiars i germans, així com també l’educació i exemple brindats pels seus pares, ja traspassats.

En la seva homilia, l'arquebisbe Pujol ha definit l’ordenand com una persona a qui "no li ha faltat mai l’entusiasme per servir els altres i per servir, en aquests anys i en el futur, a l’Església, que també fa un gran servei a la societat». «Amb el teu sacerdoci podràs ajudar a molta gent a no tenir por, a trobar en la pròpia vida la voluntat de Déu, a mostrar, més amb el teu exemple que amb les teves paraules que Déu ens estima, que vol el millor per nosaltres, que ens hem d’estimar i fer el bé», ha afegit.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar