loader
menu

CIUTAT

Els coloms a TGN, fora de control

El Circ Ciutat dilluns, 10 de setembre de 2018

Tarragona pateix des de fa anys els efectes de les colònies de coloms. La via pública, els monuments o el mobiliari urbà són algunes de les víctimes d'aquestes aus que habiten la ciutat l'embruten i l'empastifen sense que, de moment, s'hagi trobat la solució per erradicar-los. Però hi ha control sobre els coloms?

Una imatge d'arxiu de l'entrada a la Tabacalera, on, entre d'altres hi té la seu Tarragona Impulsa. Foto: circdetarragona.com

Segons el grup municipal de Ciutadans, cap ni un, més aviat descontrol. El seu portaveu, Rubén Viñuales ha denunciat la falta de previsió per part de l'equip de govern de Ballesteros, a qui acusa de no haver iniciat els tràmits per a nou contracte de control de coloms després que l'últim contracte va finalitzar el passat mes de gener.

"No hi ha cap tipus de previsió", lamenten des de C's, que lamenten que "el govern no té cap idea ni cap projecte per a la ciutat", tot recordant que "els excrements i les possibles malalties que transmeten els coloms és un problema endèmic de Tarragona" així com el "deteriorament que provoquen aquests excrements en el nostre patrimoni històric".

Per tot això, consideren que l'equip de govern PSC-PP està immers "en una improvisació constant" ja que "va finalitzar a principis d'any i ens trobem en una situació administrativa irregular" ja que l'empresa continua oferint els serveis un cop finalitzat el contracte.

Finalment Rubén Viñuales ha advertit que "no podem seguir ni un dia més sense el corresponent contracte per dur a terme el servei" i ha instat al govern a que "de manera urgent iniciï els tràmits per regularitzar la situació."


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar