loader
menu

CIUTAT

Ballesteros confirma la voluntat de no dimitir: 'Em proclamo clarament innocent'

El Circ Ciutat divendres, 14 de setembre de 2018

Tranquil·litat, serenitat, amb la consciència molt tranquil·la de saber-se innocent i amb la voluntat i el convenciment de no dimitir. Així s'ha expressat l'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, en les seves primeres declaracions després que transcendís que el jutge instructor del cas Inipro el manté com a imputat, tant a ell, com a la portaveu municipal, Begoña Floría, juntament amb tretze persones més.

Foto: circdetarragona.com

"Confirmo la voluntat de no dimitir, perquè no hi ha cas ni motius", ha explicat Ballesteros, qui ha insistit que "estic convençut de que al llarg de tot el procès la meva innocència serà declarada total i absolutament", "no hi ha res en l'auto que alteri el que ja he dit i el que ja se sabia" i "no em cap al cap que amb els tres recursos que encara ens queden anem a judici." Tot i el ressò que ha tingut la interlocutòria del jutge instructor del cas, Joaquín Elías, l'alcalde ha recordat que "a mi encara no se m'ha comunicat l'auto, ho sé pel que he llegit".

Ballesteros ha carregat contra dos dels adversaris polítics que li han demanat la dimissió. D'una banda, contra el portaveu d'ERC, Pau Ricomà, tot recordant la seva imputació per un "cas greu d'una caixa i que no vam utilitzar, tot i que ell sí". Per això, l'alcalde ha acusat el líder republicà d'estar "més pendent del tacticisme i de crear desgast que no pas de la ciutat i dels problemes dels tarragonins [...] Em sorpren que la única persona que ha estat imputada, acusada i condemnada d'aquest Ajuntamnet encara estigui en actiu [...]"

D'altra banda, sense mencionar-lo explícitament, l'alcalde també ha criticat el paper de l'actual portaveu del Partit Demòcrata, Dídac Nadal, qui també li va demanar la dimissió, tot recordant que "va haver un alcalde anterior a mi que ho va estar (imputat) i vàries vegades, i sortosament, per ell, va poder demostrar la seva innocència. Casualment es diu igual que un portaveu que ara hi ha a l'Ajuntament de Tarragona, per tant també n'hauríem d'aprendre".

Tot i deixar clar que en cap moment s'ha plantejat la dimissió, Ballesteros ha insistit que ja ha posat el seu càrrec a disposició del partit en dues ocasions (ara no ho ha fet) però continua sense aclarir si es presentarà a la reelecció, malgrat que res fa preveure que no ho faci. Ha insistit, això sí, que torna a estar amb les piles carregades per tot l'any: "Ganes de continuar com a alcalde en tinc, és la meva passió".


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar