loader
menu

SANTA TECLA

Tret de sortida a la Santa Tecla més inclusiva

El Circ Santa Tecla dissabte, 15 de setembre de 2018

Santa Tecla es poden viure de moltes maneres, i les pot viure tothom. Amb aquesta intenció va nèixer, ara fa 28 anys, "Festes per a tothom", una iniciativa social endegada per l'Ajuntament de Tarragona i que compta amb la dinamització i el suport de Dow Tarragona des de fa 18 anys, i que té com a eix prioritari l'aposta perquè la festa major tarragonina pugui ser viscuda per persones amb capacitats molt diferents.

Fotos: circdetarragona

Fotos: circdetarragona

Fotos: circdetarragona

Fotos: circdetarragona

Fotos: circdetarragona

Com ja ve sent habitual, el Balcó del Mediterrani ha servit per donar el tret de sortida a la Tecla més inclusiva, i que enguany ha tingut un significat molt especial. S'hi ha estrenat la Frida, la nova geganta adaptada, a qui s'ha donat una benvinguda amb tots els honors, i que des d'avui ja passa a formar part dels elements festius de la ciutat.

Com mana ja la tradició, la foto de família amb tots els participants, familiars, amics i coneguts del programa al Balcó ha servit perquè Festes per a Tothom 2018 arrenqués, amb el groc llampant com a color dominant. També fidel a la tradició, el mestre de cerimònies ha estat una de les cares visibles de Dow Tarragona, Pitu Boronat.

La cita ha comptat amb un altre gegant adaptat, en aquest cas de Premià, amb qui la Frida ha acabat ballant enmig dels aplaudiments dels assistents.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar