loader
menu

CIUTAT

Demanen un pla que combati l'incivisme a Tarragona

El Circ Ciutat dilluns, 17 de setembre de 2018

Inspeccionar i tenir un control sobre tots els contractes, principalment el de neteja; impulsar un reglament de les deixalleries, combatre els abocadors il·legals o implementar dispositius policials que vigilin el compliment de les ordenances municipals perquè s'apliquin les sancions pertinents.

Foto: circdetarragona.com

Són algunes de les accions que formen part d'un pla de xoc contra l'incivisme; una mesura que ha proposat el grup municipal d'Esquerra Republicana, per al qual reclama a l'equip de govern que destini una partida pressupostària d'almenys mig milió d'euros en els comptes de 2019.

"La lluita contra l’incivisme i la millora de la neteja ha de ser prioritari per l’ajuntament perquè estem davant d’una situació de degradació de la ciutat insostenible", ha explicat el portaveu municipal dels republicans, Pau Ricomà.

Entre les propostes dels republicans destaquen la necessitat de dur a terme una inspecció i control especial de la neteja i d’aquelles empreses concessionàries que actuen a l’espai públic. Aposten per eradicar els abocadors il·legals, una mesura que ‘malauradament es va aprovar en consell plenari a proposta d’un grup de tarragonins tuitaires i el govern del PSC-PP no ho ha tirat endavant", ha denunciat el líder independentista al consistori.

Des d'ERC es demana també que s’apliquin les sancions establertes davant abocaments i il·legals i altres actituds incíviques i exigeixen també actuar urgentment davant els diferents tipus de plagues, especialment la de rates, que els darrers dies s’estan fent presents arreu de la ciutat.

Ricomà ha anunciat que des d’ERC també estan treballant per tirar endavant un plenari monogràfic sobre els Jocs del Mediterrani; una proposta que ja va demanar Ciutadans. "Perquè hi ha incerteses i dubtes esperpèntics com el nombre d’entrades venudes o els ingressos per venda de marxandatge", ha explicat Ricomà, qui considera que "és lamentable l’absoluta manca de transparència de Ballesteros a l’hora de donar xifres per fer balanç dels Jocs’.

El líder dels republicans ha lamentat també que ‘a dia d’avui l’equip de govern del PSC-PP ha sigut incapaç de presentar una fórmula de gestió per als equipaments de l’Anella Mediterrània’.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Seg√ľent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar