loader
menu

CIUTAT

L'ex alcalde Nadal trenca el seu silenci i carrega contra Ballesteros pel cas Inipro

El Circ Ciutat dimarts, 18 de setembre de 2018

L'ex alcalde Joan Miquel Nadal ha 'trencat' el silenci que es ve autoimposant des que va abandonar la vida municipal, i ha sortit al pas de les declaracions que va fer fa uns dies el seu predecessor, Josep Fèlix Ballesteros, en el marc del cas Inipro, i en les quals comparava la seva situació processal amb la que va viure l'ex batlle.

Una imatge de l'ex alcalde Joan Miquel Nadal durant un acte del Pdecat al passeig de les Palmeres. Foto: circdetarragona.com

"Pensava que amb el silenci m’imposava un respecte institucional i de Ciutat que creia necessari. Crec haver complert amb el que em vaig proposar, tot i que sovint he hagut de fer veritables esforços per no opinar sobre temes que afectaven la nostra Ciutat", ha indicat Nadal.

"Jo només vaig ser imputat (ara investigat), arxivant-se el cas per manca de cap indici de comissió d’un delicte o falta, és dir, sense acusació judicial [...] En el cas del senyor Ballesteros, el senyor Magistrat, després de considerar-lo investigat (abans imputat) en la causa, ha dictat un auto judicial d’acusació formal contra el senyor Ballesteros i el seu equip en el qual s’estima l’existència d’indicis clars de la comissió de vuit delictes penals i, conseqüentment, acorda l’apertura de Judici oral"

Ballesteros va nomenar la situació viscuda per Joan Miquel Nadal en resposta a la petició de dimissió que li havia fet el portaveu del PdCat i alhora fill de Nadal, Dídac Nadal, un cop va transcendir l'auto del jutge instructor del cas Inipro, en el que mantenia l'acusació per a Ballesteros i per a catorze persones més, i li seguia imputant vuit delictes.

Declaracions que "falten a la veritat"

"Em veig amb l’obligació de parlar per tal de defensar-me d’unes declaracions que falten a la veritat", assegura Joan Miquel Nadal en un comunicat, en el qual 'prega' a Ballesteros "que rectifiqui públicament i expressament la falsedat per ell posada de manifest, pregant-li s’abstingui en qualsevol cas de referir-se a la meva persona i, menys, faltant conscientment i deliberadament a la veritat".

Consulteu les declaracions de l'alcalde Ballesteros que han fet reaccionar Nadal en el vídeo següent:

Podeu consultar el comunicat de l'ex alcalde Joan Miquel Nadal en el document adjunt.


Documents

Comunicat Joan Miquel Nadal


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar