loader
menu

CIUTAT

L'Ajuntament anuncia que serà implacable amb l'incivisme

El Circ Ciutat dimarts, 18 de setembre de 2018

Els greus actes de vandalisme que van tenir lloc la nit de diumenge a la Font del Centenari han acabat amb la paciència de l'Ajuntament de Tarragona, que ha constatat l'increment dels comportaments incívics en els darrers mesos. Com a moltes ciutats, també són una xacra a la ciutat, tot i que la malmesa a les estàtues que daten dels anys 50 han fet que el consistori, fent-se ressò de peticions d'altres partits i dels mateixos tarragonins a les xarxes, hagi reaccionat de manera immediata i hagi anunciat mesures excepcionals.

Foto: circdetarragona.com

Modificació de l'ordenança

A partir d'ara hi haurà mà dura contra l’incivisme, i es concretarà en tres mesures d’aplicació immediata. En primer lloc es modificarà l’ordenança de convivència cívica per combatre de manera més ràpida i eficaç els comportaments incívics. “Amb aquesta mesura no es pretén multar sinó potenciar els treballs comunitaris per aconseguir una reeducació de les persones que delinqueixen contra el nostre patrimoni”, explica l’alcalde Ballesteros, qui també es va encarregar de denunciar els fets a les xarxes.

La segona de les mesures és la creació d’una taula multidisciplinar en la que participaran les federacions de veïns, així com les diferents àrees de l’Ajuntament en competències en aquest tema, com són seguretat ciutadana, neteja, ensenyament, brigada municipal i patrimoni Històric.

Campanyes de conscienciació

La tercera i última acció consistirà a engegar campanyes de conscienciació per lluitar contra l’incivisme que s’adreçarà a les escoles, instituts, centres cívics i llars de jubilats, “perquè els comportaments incívics van, tant des de les pintades al mobiliari urbà, com baixar la brossa fora d’hora o fer servir l’espai públic com a abocadors, així com aparcar en doble fila”. Aquestes tres mesures es posaran en marxa de manera immediata.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar