loader
menu

CIUTAT

El Pdecat amenaça amb acudir a la justícia per conèixer les xifres dels Jocs

El Circ Ciutat dimecres, 19 de setembre de 2018

Aviat farà tres mesos que es van acabar els Jocs Mediterranis, i encara és l'hora que l'Ajuntament de Tarragona doni les xifres de balanç de l'esdeveniment. Ja sigui pel que fa a número d'entrades venudes, de la despesa de la inauguració i de la clausura, del merxandatge, de l'impacte econòmic que va tenir en la ciutat i rodalies, dels llocs de treball creats o del benefici o dèficit resultant, entre d'altres.

Foto: circdetarragona.com

L'escassedat de dades aportades des del consistori tarragoní neguiteja des de fa temps, tant als veïns i veïnes de Tarragona com a molts partits de l'oposició. D'entre aquests, el Pdecat, que ha amenaçat d'acudir a la justícia. El seu portaveu, Dídac Nadal, ha lamentat que “fa gairebé tres mesos que es van celebrar els Jocs, és inadmissible que encara no tinguem cap dada oficial".

Per això, ara valoren aconseguir les dades mitjançant la llei de transparència i acudint a la Comissió de Garantia del Dret d’Accés a la Informació Pública o a través d'un contenciós administratiu. “Estudiarem quina és la via més adequada per tal de tenir accés a tota la informació relacionada amb els Jocs Mediterranis”, ha explicat Nadal.

Entre altres dades, des del Grup Municipal del PDeCAT es vol conèixer el nombre d’entrades venudes en cadascuna de les disciplines esportives així com en els actes d’inauguració i clausura dels Jocs Mediterranis. També es reclama saber la quantitat econòmica recaptada en la venda d’entrades, el nombre d’entrades regalades i el nombre total d’assistents en cadascun dels esdeveniments que van tenir lloc durant la celebració dels Jocs.

“Des del passat juliol hem registrat diverses sol·licituds, tant a l’àrea d’Alcaldia de l’Ajuntament de Tarragona com a la Fundació Tarragona 2018 reclamant informació i a hores d’ara no hem tingut cap mena de resposta”, ha recordat Nadal.

Des del Pdcat recorden que les previsions realitzades i difoses per la Fundació Tarragona 2018 indicaven que l’esdeveniment esportiu comptaria amb 150.000 espectadors i que els ingressos de la venda d’entrades serien d’aproximadament 1,7 milions d’euros.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar