loader
menu

MéS ENLLà DE TGN

Sospites per una plaça 'a mida' dins del govern de la Diputació

El Circ Més enllà de TGN dijous, 20 de setembre de 2018

Quan no fa ni un mes que l'ex Delegat del Govern Quim Nin va prendre possessió del seu càrrec com a diputat provincial, en el proper Ple de la Diputació es crearà la figura de Diputat Delegat de Presidència; una plaça dins de l'organigrama del govern de l'ens supramunicipal que li suposarà un salari de 62.000€ bruts anuals. Així ho ha denunciat la CUP, que critica, a més, que "ni se saben quines són les noves funcions que el diputat desenvoluparà".

Una imatge d'arxiu de Quim Nin, quan era delegat del Govern. Foto: circdetarragona.com

“No entenem que si es crea una nova plaça per assumir tasques de presidència, amb un sou tot just per sota de les vicepresidències primera i segona –i cobrant més que les vicepresidències tercera i quarta- que ja tenen aquests atributs, el President de la Diputació que delega funcions i competències continui cobrant 75.750€ bruts anuals com fins ara, quan representa que ha de realitzar menys funcions”, ha explicat el diputat de la CUP a la Diputació, Èdgar Fernández.

Per tot això, des de la CUP consideren que la creació d’aquest nou òrgan de govern, i que aquesta plaça sigui atorgada a un diputat provincial que tot just fa un mes que va prendre possessió del càrrec, demostra la reiterada denúncia de la formació que la Diputació de Tarragona és una institució que només serveix per poder repartir diners als ajuntaments i altres entitats sense cap criteri i per a poder alimentar a polítics que es queden sense càrrec.

Davant d’aquesta constatació, Fernández reitera que “com a CUP continuarem denunciant públicament, per molt que la realitat de la Diputació quedi molt allunyada de l’opinió pública, que aquesta institució es dediqui a malgastar diners públics per mantenir poltrones i a fer de repartidora”.

Abans d'entrar com a Diputat, Nin era secretari de Presidència de la Generalitat, dins del govern de Puigdemont. El nom de Nin, a més, ja va sonar com a candidat per rellevar Josep Andreu en la presidència de l'Autoritat Portuària de Tarragona.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar