loader
menu

CIUTAT

L'Ajuntament consultarà amb els veïns les modificacions en l'ordenança de civisme

El Circ Ciutat dijous, 20 de setembre de 2018

Malgrat els intents per eradicar-lo, el vandalisme també és una xacra a Tarragona, i que suposa una factura anual d'1,5 milions d'euros. El greu dany provocat a dues de les estàtues de la Font del Centenari aquesta setmana ha estat l'episodi més impactant i que ha fet vessar el got de la paciència, tot i que des de fa mesos, les mostres d'incivisme són freqüents en diferents indrets de la ciutat, i no només el consistori, sinó els mateixos tarragonins i tarragonines en comencen a estar farts.

Una imatge d'una acció vandàlica en un parc de Bonavista. Foto: circdetarragona.com

Després que l'Ajuntament anunciés ahir mateix que seria implacable contra els incívics i contra els vàndals, avui l'alcalde, Josep Fèlix Ballesteros, en una entrevista a Onda Cero, ha explicat que consultaran a les associacions de veïns per tal de modificar l'ordenança de civisme i d'aquesta manera, puguin ser partícips en la modificació de la normativa per tal que aportin idees i diferents propostes. Pel que fa a la recerca dels culpables dels danys a la Font del Centenari, el batlle ha indicat que "s'està avançant, estem parlant amb diferents testimonis".

Poc després, l'Ajuntament ha enviat un comunicat en el que ha donat més detalls sobre la voluntat de fer partícips a la ciutadania de l'enduriment de les ordenances de civisme i convivència. Segons el consistori, amb aquesta acció, "l’objectiu és ser més àgils i donar una resposta més contundent davant els comportaments incívics que, darrerament, han augmentat tant en quantitat com en gravetat a la ciutat de Tarragona." Ballesteros ha posat èmfasi en que "ara més que mai, cal que des de l’Ajuntament donem respostes ràpides i contundents”.

Pel que fa a la restauració de les dues estàtues malmeses de la Font del Centenari, que daten de l'any 1954, el batlle ha explicat que la intenció és "fer una actuació d'urgència".


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar