loader
menu
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

CIUTAT

Intenten boicotejar l'encartellada d''Unis per la República' al Campus Catalunya de la URV

El Circ Ciutat dijous, 20 de setembre de 2018

El Campus Catalunya de la URV, a Tarragona, ha estat l'únic dels 13 espais universitaris arreu del país on s'han viscut moments de tensió durant l'encartellada convocada pel col·lectiu Universitats per la República per commemorar el 20-S amb lemes com ‘Pel nostre futur, recuperem els carrers’ i també ‘Ni jutges ni presons aturaran la voluntat popular’.

Foto: Cedida

Foto: @unisxrepublica

Tot just després que es comencessin a penjar els cartells en diferents espais del campus tarragoní, cap al migdia, han irromput 6 persones, no universitàries (4 homes i 2 dones), que han començat a arrencar els cartells amb actitud amenaçadora, tot retreient als joves que penjaven els cartells que la ciutat havia d'estar neta, tot dient-los, que "la universitat és de tots".

La tensió ha anat en augment a mesura que passaven els minuts, i segons testimonis presencials, la gent que transitava per l'interior del campus, i fins i tot també algun degà i estudiants que es trobaven als pisos superiors s'han apropat per veure què estava passant. Finalment, els partidaris de l'encartellada, que eren majoria, han fet fora les 6 persones que havien intentat boicotejar l'acció que en aquells moments s'estava fent de manera simultània en tretze campus de 5 universitats catalanes més: UdL, UdG, UAB, UPF i UB. A Reus, s'ha fet una encartellada a la Facultat de Medicina.

Els vídeos de l'episodi de tensió al campus Catalunya ha corregut per les xarxes, sota el hastag #alertaultra. Fins i tot s'ha publicat una fotografia de Ciutadans Tarragona, on apareixia una de les 6 persones present al Campus de la URV. Era fàcilment identificable, tant per la seva barba com pels seus cabells.


circdetarragona_ADcircdetarragona_AD

Comentaris

circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar