loader
menu

SANTA TECLA

Segona sortida al balcó, i segona xiulada per a Ballesteros

El Circ Santa Tecla divendres, 21 de setembre de 2018

Abans que sortís al balcó, ja s'intuien els xiulets, i ha estat aparèixer l'alcalde Ballesteros, i la cridòria i els crits de desaprovació han tornat a fer acte de presència. Sense comptar el dia de la diada castellera del primer diumenge de la Tecla; segona sortida al balcó consistorial, i segona xiulada durant les festes, i tot fa preveure que no serà l'última.

Foto: circdetarragona.com

Tot i estar en plena festa major, l'alcalde Ballesteros ha tornat a tastar el malestar de centenars de tarragonins i tarragonines que s'han aplegat a la plaça de la Font, i que li han dispensat una nova esbroncada. Tal com va passar durant el pregó de l'any passat, l'alcalde s'ha hagut de tornar a empassar el gripau de sortir davant dels seus convilatants i comprovar que al crit de "Visca Tarragona" i de "Visca Santa Tecla" ja ningú li respon com mana la tradició.

Qui sap si els tarragonins i tarragonines que han xiulat el seu alcalde ho han fet empesos per la campanya organitzada pels CDR, en que conviden als ciutadans a xiular, entre d'altres polítics locals, a Ballesteros; o si ho han fet per decisió pròpia, amb la voluntat de fer saber al batlle que no els agrada com està gestionant la ciutat. La realitat és que, de xiulets grocs se n'han vist, i molts i la gent tenia ganes de fer-los servir.

Tal com va passar el dia de la Crida, amb la xiulada que, de manera indirecta, també ha haver de patir el Perpetuador, Pitu Mosquits; durant l'escridassada d'avui, qui ho ha sofert ha estat la pregonera, Bito Fuster.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar