loader
menu

SANTA TECLA

Santa Tecla abaixa el teló amb veneració a la Patrona i més xiulades a Ballesteros

El Circ Santa Tecla dilluns, 24 de setembre de 2018

Amb permís dels pilars caminant d'avui dia 24, Santa Tecla va abaixar el teló amb la Professó i ho va fer enviant l'enèssim missatge de desaprovació cap al seu alcalde. Tal com era de preveure i d'acord amb el que havia passat en els dies anteriors, la sortida als carrers de la Part Alta de la relíquia del braç de la patrona de Tarragona va coincidir novament amb una nova mostra de desacord de la ciutadania amb la corporació municipal, i més que mai, personalitzat en la figura del batlle, Josep Fèlix Ballesteros.

Foto: circdetarragona.com

Foto: circdetarragona.com

Les xiulades més destacades van ser les que va rebre a l'alçada de la plaça de les Cols, tant en l'Anada a la Professó, com en la Professó mateixa; i l'escridassada també va ser sonora en l'entrada i en la sortida de la Catedral. Això, sí, els xiulets sempre es van produir després del pas de la relíquia.

Com sempre, la Part Alta es va omplir de gom a gom per tornar a veure el Seguici, i un cop acabada la Professó, al Pla de la Seu, el moment més icònic i més àlgid de Santa Tecla es va tornar a produir.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar