loader
menu

SANTA TECLA

Les quatre colles de TGN fan arribar el pilar caminant per tercer any consecutiu

El Circ Santa Tecla dilluns, 24 de setembre de 2018

Per tercer any consecutiu i sota un sol de justícia, les quatre colles castelleres de Tarragona han aconseguit fer arribar el pilar caminant fins a l'Ajuntament en el darrer acte casteller de Santa Tecla. Com ja ens tenen acostumats, els més ràpids en completar els 410 metres que separen les escales de la Catedral de la porta del consistori han estat novament els Castellers de Sant Pere i Sant Pau, que han tornat a batre el seu propi rècord i han portat el pilar en un temps de 6:31; 18 segons menys que l'any passat; i esmicolant el seu registre de 2016, que va ser de 7:29. El pilar verd ha estat un autèntic coet.

Els Castellers de Sant Pere i Sant Pau han tornat a batre el seu propi rècord i han completat els 410 metres que separen el Pla de la Seu fins a l'Ajuntament en un temps de 6:31. L'altra fita de la jornada l'han protasgonitzat els Xiquets del Serrallo, que han fet arribar el seu pilar per 23è any consecutiu.

Una imatge del pilar de la Colla Jove. Foto: @jovedetarragona

Els Xiquets del Serrallo celebren l'arribada del seu pilar per 23è any consecutiu. Foto: @xiquetsserralllo

El pilar dels Castellers de SPiSP ha tornat a ser el més ràpid. Foto: @hectordelasalud

Una imatge del pilar dels Xiquets de TGN. Foto: @xiquetstgn

La jornada del pilar caminant ha tornat a engrandir la història dels Xiquets del Serrallo, que l'han fet arribar fins a l'Ajuntament per 23è any consecutiu. La colla marinera, però, ha estat la que més temps ha invertit (10:43), tot i que la prioritat és sempre arribar fins a l'Ajuntament, i un cop pujat l'enxaneta, un dels seus castellers ha onejat un domàs groc amb la imatge de Carme Forcadell, la padrina d'enguany del pilar caminant dels serrallencs. Acte seguit, càntics de "Presos polítics, llibertat" que han contagiat bona part de la plaça.

Les dues primeres colles que han completat el recorregut han estat els Xiquets de Tarragona i la Jove de Tarragona. Els matalassers han completat el recorregut amb una marca de 8:24, mentre que la Jove, també amb un pilar molt ràpid, ha fet els 410 metres en un temps de 7 minuts.

Enhorabona a les quatre colles de la ciutat.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar