loader
menu

CIUTAT

El soci de govern de Ballesteros proposa sancions econòmiques 'exemplars' per frenar l'incivisme

El Circ Ciutat dimarts, 25 de setembre de 2018

El soci de govern de Ballesteros, el PP, vol que s'apliquin sancions econòmiques 'exemplars' per frenar l'incivisme que últimament impera a Tarragona. Després que l'alcalde va anunciat mà dura contra el vandalisme, el Primer Tinent d'Alcalde de l'Ajuntament i home fort del Partit Popular al consistori, José Luis Martín, ha deixat entreveure quines són les intencions del seu grup en relació a la modificació de l'ordenança de civisme: "Els incívics només deixen de ser-ho quan els toques la butxaca i algunes actuacions no els poden sortir gairebé gratuïtes”.

Foto: circdetarragona.com

Martín ha afirmat que “l'atac a les figures de la Font del Centenari és l'últim exemple, però des de fa temps l’incivisme és una xacra a Tarragona que ens costa més d’1’5 milions d’euros anuals i des de l’Ajuntament hem de tenir tolerància zero”.

Des del PP es mostren “favorables a que la modificació de l’Ordenança de Convivència Cívica es faci treballant conjuntament amb les associacions de veïns”. En aquest sentit, el portaveu popular ha recordat que “l’any 2013 es va modificar l’ordenança, reduint les sancions imposades als actes incívics, un fet que vam denunciar des del PP, votant en contra de la modificació i presentant una moció per tal de revertir la modificació de l’ordenança que va ser rebutjada amb el vot contrari de PSC, CiU i ICV”.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar