loader
menu

SANTA TECLA

Festa per a Tothom apropa Santa Tecla a més de 300 persones amb capacitats diferents

El Circ Santa Tecla dimarts, 25 de setembre de 2018

Més de 120 col·laboradors, entre empleats i familiars, han posat enguany el seu gra de sorra en el programa Festa per a Tothom, que ha comptat amb més de 300 participants que han pogut viure Santa Tecla de més aprop. Festa per a Tothom forma part de la festa major tarragonina i garanteix la integració de persones amb capacitats diferents als actes festius, comptant amb transport adaptat, interpretació en llenguatge de signes i facilitats d’accés.

Fotos: Dow Tarragona

Fotos: Dow Tarragona

Fotos: Dow Tarragona

Fotos: Dow Tarragona

El 28è aniversari del programa Festa per a Tothom, iniciativa que compta amb el suport de Dow des de l’any 2000, ha celebrat una de les edicions més especials de totes gràcies a Frida. Frida és una geganta adaptada per ser portada per persones en cadira de rodes. Es tracta de la primera geganta inclusiva que forma part d’aquestes festivitats tarragonines i que neix gràcies a la voluntat i compromís de Dow, junt amb la coordinació dels serveis tècnics del departament de Polítiques d’Igualtat de l’Ajuntament de Tarragona.

L’acte va suposar la presentació en societat de la Geganta Frida, feta a imatge i semblança de la mundialment coneguda pintora mexicana Frida Kahlo, una figura marcada per les dificultats físiques. Després, es va fer esment al programa d’actes d’enguany i es va realitzar la fotografia de grup.

Des de Dow s’ha mostrat un enorme agraïment a la colla gegantera Frida, per la passió, implicació i il·lusió mostrada en els entrenaments, en la preparació i en tot el procés necessari per posar en marxa la Geganta Frida. Tot plegat es va posar de manifest en les diferents sortides que la Geganta ha dut a terme durant aquestes festes i, molt especialment, durant l’Arrencada dels Gegants, celebrada el 21 de setembre.

De fet, la penya festiva Festa per a Tothom ha estat part activa de les celebracions els dies 16, 18, 21 i 23 de setembre. Gràcies a l’equip de voluntaris, aquesta agrupació festiva va continuar les activitats d’inclusió en els diferents actes de Santa Tecla.

Un cop tancat el programa de la festa major, tant Dow com el programa Festa per a Tothom i la colla gegantera Frida ja treballen en les properes activitats que durà a terme la Geganta, així com en la preparació de l’edició 2019 de Festa per a Tothom.

Les activitats de Festa per a Tothom van començar amb la ja tradicional presentació oficial al Balcó del Mediterrani, amb la presència destacada d’autoritats.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar