loader
menu

CIUTAT

Ballesteros: 'Estic com una moto, i més que mai'

El Circ Ciutat dijous, 27 de setembre de 2018

L'alcalde Ballesteros ha fet oficial allò que mitja Tarragona, o potser més de mitja, ja sabia, que es tornarà a presentar a la reelecció a les municipals de 2019. Com ja venia dient en els darrers dies, se sent amb les piles carregades i "com una moto, més que mai", tal com ha assegurat durant l'acte en què ha fet públic la seva intenció d'encapçalar la llista socialista, en què ha estat acompanyat pels principals membres de la família socialista de la ciutat.

L' alcalde anuncia de manera oficial que es presentarà a la reelecció durant les municipals de l'any que ve

Ballesteros ha reconegut que la seva intenció inicial era plegar l'any que ve, un cop exhaurit el tercer mandat, però com també ja ve dient des de mesos, el suport rebut, tant des de dins del partit com de gent que "no m'ha votat mai" l'han fet repensar-s'ho.

Fotos: circdetarragona

Fotos: circdetarragona

Fotos: circdetarragona

Preguntat per si la imputació en el cas Inipro ha endarrerit la seva presa de decisió, el batlle ha tornat a dir que no, que no ha influït en res: "No ha influit gens, estic tant convençut de la meva inocència que no m'ha fet trontollar ni mig segon a l'hora de presentar-me".

Un altre dels motius pels quals vol tornar a encapçalar la llista del PSC és perquè, segons el seu parer "a l'altra banda hi ha poca cosa, no hi ha res sòlid, no hi ha res creïble", en referència a la resta de forces polítiques i candidats que també concorreran als comicis del maig de l'any que ve: "És cert i és trist al mateix temps, però no vull menstenir ningú, i m'ho ha dit molta gent i fins i tot gent que no m'ha votat, i ni aquesta, ni cap ciutat important s'ho pot permetre."

Ballesteros ha continuat desacreditant els seus futurs adversaris: "Hem vist crítica, desgast i xiulets, però no hem vist cap projecte il·lusionant, que vertebri i que estiri la ciutat en alguna direcció determinada." Per tot això, ha decidit fer el pas: "No em fa por tenir reptes i dificultats perquè tenim molt clares les idees"

Pel que fa a les xiulades rebudes durant les festes, l'alcalde n'ha restat importància i, de manera indirecta, ha vingut a dir que si els CDR no les haguessin organitzat, potser no n'haurien hagut tantes. Un altre dels motius que l'il·lusiona és perquè, en termes econòmics i financers, l'Ajuntament està preparat per fer grans coses: "Tenim l'Ajuntament en les millors condicions dels darrers vint anys, està millor que quan el vam agafar, i estem en condicions de fer grans i bons projectesque ja tenim preparats a la sala de màquines, des del gener de l'any vinent"

Ballesteros ha aprofitat l'anunci de la seva candidatura, "Tarragona, primer" per llençar la seva primera promesa: la gratuïtat del transport públic per a tots els tarragonins i tarragonines.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar