loader
menu

CIUTAT

Desmantellen un prostíbul il·legal a la Part Alta

El Circ Ciutat dilluns, 01 d'octubre de 2018

Agents de la Policia Nacional, en col·laboració amb la Guàrdia Urbana, han desmantellat un pis ubicat a la Part Alta de Tarragona en el qual sis dones, totes de nacionalitat estrangera eren explotades sexualment. El prostíbul, estava regentat per tres membres d'una mateixa família de nacionalitat espanyola.

Foto: Policia Nacional de Tarragona

L'operació policial va permetre localitzar el pis utilitzat com prostíbul al cor del nucli antic gràcies a les investigacions dutes a terme per la Policia Nacional, en tenir notícies el mateix dels anuncis inserits en una gran quantitat de pàgines webs, en què s'anunciava l'activitat que es realitzava en aquest pis ara desmantellat.

Els detinguts, formaven part d'una organització criminal encapçalada per la mare, sent col·laboradors seu marit i el seu fill, tots ells de nacionalitat espanyola. Es dóna la circumstància que dels tres detinguts esmentats, el pare va ser posat en llibertat directament després dels tràmits policials pertinents al tenir aquest l'edat de 83 anys i considerar-se que no es trobava en circumstàncies adequades per a romandre en aquestes dependències.

Als tres detinguts els se'ls imputen delictes relatius a la prostitució, tràfic d'éssers humans amb fins d'explotació sexual, contra els drets dels ciutadans estrangers, organització criminal i Llei d'Estrangeria, sent la mare i el fill posats a disposició de la autoritat judicial corresponent, que va decretar la seva posada en llibertat amb càrrecs a l'espera de judici.

En el registre de l'habitatge, a més de documentació personal de les treballadores es va localitzar documentació relativa a l'activitat que allà es desenvolupava i la quantitat de 5.675 € en efectiu en diverses fraccions. L'operació ha estat desenvolupada per agents del Grup I de la Brigada d'Estrangeria i Fronteres de la Comissaria Provincial de Tarragona.

Aquesta operació s'emmarca dins el Pla de la Policia Nacional contra el Tràfic d'Éssers Humans amb Fins d'Explotació Sexual, engegat el 2013 i que va motivar l'activació de la línia telefònica 900 10 50 90 i el correu trata@policia.es per facilitar la col·laboració ciutadana i la denúncia, anònima i confidencial, d'aquest tipus de delictes.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar