loader
menu

CIUTAT

TGN posa en marxa la Tardor de Cooperació

El Circ Ciutat dimarts, 02 d'octubre de 2018

Durant els mesos d’octubre i novembre arriben a Tarragona les propostes de tardor impulsades pel Departament de Cooperació. Tardor amb CooperAcció és una proposta que engloba 15 activitats pensades per a tots els públics: accions formatives, activitats familiars, cinema, tallers i exposicions.

Una imatge de Pallassos Sense Fronteres. Foto: Ajuntament de TGN

“Amb la voluntat de fomentar, entre la ciutadania de Tarragona, iniciatives i activitats per crear nous models basats en la construcció d’un món més equitatiu, sostenible i humà, que respecti els drets humans, la cultura de pau i es fonamenti en la Justícia Global, presentem la programació de tardor de Cooperació”, explica la consellera de Cooperació, Ivana Martínez.

Quatre àmbits de programació

-Cicle de cinema i educAcció: acollirà la projecció de pel·lícules per a infants a partir de 6 anys “Fievel i el nou món” i “Binta i la gran idea” als centres cívics de Torreforta i Sant Pere i Sant Pau. El cicle acabarà amb la projecció de “Rauf” a l’Antiga Audiència el dia 30 de novembre, on tindrà lloc un col·loqui amb Xavier García Puerto, Director del Festival Internacional de Cinema de Tarragona. Cicle coorganitzat amb la Xarxa de centres Cívics de Tarragona i el REC.

-No et consumeixis. Conjunt d’activitats sobre consum responsable. Acollirà la xerrada “Els draps bruts de la indústria tèxtil”, on es parlarà dels drets laborals de les persones que treballen en el sector tèxtil arreu del món, una exposició i un taller per a descobrir “Què hi ha darrera dels mòbils”, tot allò que s’amaga darrera seu (explotació laboral i infantil, conflictes armats...) i quines eines i alternatives podem fer servir per minimitzar els impactes socials i ambientals que amaguen. Activitats realitzades amb la col·laboració de Setem Catalunya i Enginyeria Sense Fronteres.

- Activitats formatives Amb el curs de “Gestió de projectes. Nivell inicial” que es durà a terme els dies 14,22,28 i 29 de novembre i la xerrada “Compartint somriures” sobre l’experiència de dos joves tarragonins a Angola amb l’organització Pallassos sense Fronteres.

- Participa Emmarca un conjunt d’activitats organitzades per diferents organitzacions i ONG de Tarragona amb exposicions sobre la Índia, la crisi de les persones refugiades del conflicte Sirià o la violència a Llatinoamèrica; un cicle amb els contes per als més petits o un concert de Gospel entre altres. Activitats organitzades per l’Assemblea de Cooperació per la Pau, la Fundació Vicente Ferrer i Mans Unides Tarragona.

Totes les activitats organitzades pel departament de Cooperació són gratuïtes i de lliure accés en funció de l’aforament de l’espai.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar