loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

El Masterchef de famosos 'arriba' a Tarragona

El Circ Cultura i patrimoni dijous, 04 d'octubre de 2018

Els fogons de Masterchef Celebrity arriben a Tarragona. El diumenge, 7 d’octubre, s’emet el programa enregistrat a la ciutat durant la primera quinzena de juny i que va comptar amb una prova d’exteriors a la ciutat, concretament a l’Amfiteatre romà, on es van presentar els plats, i a la Platja de Tamarit, on els aspirants van cuinar.

Els famosos aspirants a xef van cuinar romescada, arròs caldós de galeres, fricandó de vedella i gelat d'avellana.

El resultat es veurà aquest diumenge a les 22:05h a La1. A més de veure cuinar als concursants, durant el programa es podran veure imatges d’alguns dels llocs més emblemàtics de la ciutat.

Fotos: Shine Iberia

Fotos: Shine Iberia

Un equip de prop de 100 persones es va traslladar a la nostra ciutat durant quatre dies per l’enregistrament d’un dels programes de la tercera edició de la versió Celebrity. 10 aspirants, entre els quals s’inclouen personatges com Santiago Segura (ja ha quedat eliminat), Paz Vega, Mario Vaquerizo, Boris Izaguirre, Ona Carbonell, Maria Castro, entre d’altres, van cuinar per a vuitanta esportistes diversos plats amb productes del territori i es van sotmetre al judici del mediàtic jurat Pepe Rodríguez, Samanta Vallejo–Nágera i Jordi Cruz del programa presentat per Eva González. Així, els famosos aspirants van preparar a peu de platja romescada, arròs caldós de galeres, fricandó de vedella i gelat d’avellana.

El ‘talent culinari’ líder d’audiència a l'Estat espanyol va aterrar a la ciutat en el marc de la celebració dels XVIII Jocs Mediterranis i el compromís de RTVE per a la cobertura mediàtica i la promoció de la ciutat abans, durant i després de l’esdeveniment esportiu. El Patronat Municipal de Turisme, a través de la Film Office, va treballar conjuntament amb la productora per facilitar un rodatge que, tal com explica la consellera de Turisme, Inma Rodríguez “ha suposat un gran esforç i estem convençuts que el retorn i l’impacte promocional està garantit i potenciarà les accions que estem emprenent per donar a Tarragona la visibilitat i notorietat que mereix.”

Masterchef Celebrity compta amb una audiència mitjana de tres milions d’espectadors i s’emet setmanalment en prime time; enguany es dóna la circumstància que l’audiència està arribant a xifres rècord, la qual cosa també redundarà en l’abast que tindran les imatges de Tarragona.

Un impuls molt important per a la projecció de la ciutat

Les localitzacions escollides han estat l'Amfiteatre, on es fa la presentació dels plats, i la platja de Tamarit, on es realitza el cuinat i se serveix als convidats. La tinent d'alcalde de Turisme de l'Ajuntament de Tarragona, Inmaculada Rodríguez, afirma que "d'aquesta manera pretenem mostrar els dos elements cabdals de la promoció turística de Tarragona: la riquesa cultural de l'única ciutat Patrimoni de la Humanitat de Catalunya, amb l'Amfiteatre romà com a icona, i la nostra essència mediterrània, representada per una de les platges de la nostra costa que ha acollit altres destacats rodatges".


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar