loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

La Coordinadora de Colles Castelleres i Repsol renoven el seu lligam per setè any consecutiu

El Circ Cultura i patrimoni dijous, 04 d'octubre de 2018

Inés Solé, presidenta de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya (CCCC), i Josep Bertran, responsable de Comunicació i Relacions Externes de Repsol a Tarragona, han tornat a signar un conveni de col·laboració entre les dues entitats. La signatura s’ha realitzat a la Tarraco Arena Plaça on aquest cap de setmana, es celebrarà el XXVII Concurs de Castells, del que Repsol n’és patrocinador principal.

Foto: Isma Llanes

La Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya (CCCC) i el Complex Industrial de Repsol a Tarragona, col·laboraran aquest 2018 per setè any consecutiu.

L’aportació de Repsol a la CCCC es destinarà aquest any, a treballar tres àmbits: la formació interna, la seguretat i la difusió dels castells entre els més petits, així com per refermar el compromís de Repsol amb la cultura popular del seu entorn. La col·laboració econòmica es xifra en 10.000 euros i servirà per finançar les següents activitats:

a) Sessions gratuïtes de l’activitat “Fem un castell?”, del Camp d’Aprenentatge de Tarragona a les escoles. Aquesta activitat s’inclou per sisè any, en la col·laboració entre Repsol i la CCCC. Preveu sessions a les escoles de la ciutat de Tarragona en el marc de la festa major de Santa Tecla. S’ha previst realitzar un total de 14 sessions que tindran lloc entre el 13 de setembre i el 24 d’octubre de 2018.

b) VI Jornada de Bones Pràctiques de Gestió en el Món Casteller, celebrada el passat 2 de juny a la Fàbrica de les Arts Roca Umbert de Granollers. És una jornada adreçada als equips directius de les colles, que aborda qüestions fiscals, legals i d’organització entre d’altres.

c) Reedició del fulletó divulgatiu “Fem pinya”. Una reedició adaptada i actualitzada que busca difondre la importància de les bones pràctiques a l’hora de fer castells per evitar possibles lesions, que veurà la llum a finals d’any.

En línia amb aquesta col·laboració i sumant sinergies entre les dues entitats, Repsol patrocinarà els tallers escolars que la CCCC realitzarà dins el marc de l’exposició “Els castells a la ciutat de Tarragona” ubicada al Tinglado 1 del Moll de Costa del Port de Tarragona.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar