loader
menu

CIUTAT

Compte enrere per a la posada en marxa del pàrquing dissuasiu de l'avinguda Roma

El Circ Ciutat dimarts, 09 d'octubre de 2018

Compte enrere perquè l'Ajuntament de Tarragona pugui habilitar un aparcament dissuasiu al costat de l'avinguda Roma, just damunt de l'antiga carretera de Constantí, i que tindrà capacitat per a uns 260 vehicles; uns 10 menys dels previstos a causa d'una variació en el projecte.

Fotos: circdetarragona

Fotos: circdetarragona

Fotos: circdetarragona

Tot i que al gener des de l'empresa municipal d'Aparcaments es va anunciar que la seva posada en marxa seria cap a la primavera d'enguany, no ha estat fins aquesta última setmana en què Carreteras del Estado ha donat per fi el seu vistiplau al traspàs de titularitat de la via.

En els darrers dies ja s'han començat les primeres intervencions en l'espai, on fins ara hi aparcaven cotxes sense cap tipus de control ni vigilància i estacionar-hi sortia de franc. Un cop es faci efectiva la recepció del solar per part de l'Ajuntament es podrà iniciar l'activitat pròpia de pàrquing dissuasiu, és a dir, estarà pintat de taronja, estarà regulat amb parquímetres i tindrà un cost d'1 euro al dia, com la resta de pàrquings d'aquestes característiques.

Fonts d'Aparcaments Municipals de Tarragona han explicat al Circ que la voluntat és obrir el pàrquing al públic de manera regulada abans que s'acabi el mes d'octubre, tot i que si durant aquest període la recepció encara no s'ha formalitzat l'obriran igualment, però de manera gratuïta i amb els parquímetres inactius.

La posada en marxa d'aquest nou aparcament, però, també està condicionat a que Endesa suministri llum a l'indret; una circumstància que sempre acostuma a endarrerir molts projectes no només a Tarragona sinó a moltes ciutats i pobles.

La instal·lació de l'aparcament s'ha de complementar amb diferents actuacions que ajudin a la mobilitat dels usuaris, com ara, un pas de vianants i un semàfor que permeti creuar el carrer fins a la vorera del davant, instal·lar una parada de bus i convertir en vorera el tram de 200 metres de carretera que transcorre des de l'entrada al pàrquing fins al principi de l'avinguda.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar