loader
menu

CIUTAT

El col·legi de les Teresianes, guanyador estatal del repte 'I can 2017-2018'

El Circ Ciutat dijous, 11 d'octubre de 2018

Els alumnes de 5è de Primària de l’escola Santa Teresa de Jesús de Tarragona han estat escollits guanyadors del repte “I CAN 2017-2018” que organitza l’organització Design for Change a l'Estat espanyol, i seran els representants a la “Be The Change Celebration 2018” a Taiwan el proper mes de desembre. El centre tarragoní va sortir guanyador d'una gala celebrada el dilluns 8 d'octubre a Madrid on van participar els 10 projectes finalistes.

Una imatge dels alumnes de 5è de Primària de l'escola Santa Teresa de Jesús de Tarragona. Foto: Escola Santa Teresa de Jesús

El tema del projecte guanyador és “Què podem fer per passar més temps amb els nostres pares”, un projecte que es va desenvolupar durant el curs passar seguin les diverses fases proposades: sent, imagina, actua, avalua i comparteix.

Design For Change

Design For Change és un moviment sense ànim de lucre que impulsa l’I CAN Mindset entre nenes, nens i joves. El “jo puc” els empodera i els converteix en protagonistes del canvi: expressen les seves idees i les posen en acció per aconseguir un món millor.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar