loader
menu

CIUTAT

L'empresa La Levantina de Seguridad ja no prestarà cap més servei a la Tàrraco Arena

El Circ Ciutat divendres, 12 d'octubre de 2018

La Levantina de Seguridad ja no prestarà cap més servei a la Tàrraco Arena. La gestora de l'antiga plaça de toros, l'Agència de Publicitat Internacional Catalana (APIC), ha anunciat que ja no subcontractarà més a aquesta empresa després de l'allau de queixes i de crítiques rebudes a causa del comportament d'alguns dels empleats de La Levantina durant les dues jornades del Concurs de Castells.

Foto: Nil Bertran

La darrera queixa va venir per part de la Coordinadora de Colles Castelleres, que va criticar l'actitud feixista, el menyspreu i fins i tot l'agressivitat d'alguns dels treballadors d'aquesta empresa, amb fortes vincles amb l'extrema dreta i el moviment ultra España 2000.

L'APIC ha emès un breu comunicat en què assegura que "durant la reunió mantinguda ahir amb Golden Service, empresa proveïdora dels serveis de seguretat de la Tarraco Arena Plaça (TAP), van acordar deixar de subcontractar a partir d’ara els serveis de seguretat a La Levantina de Seguridad, S.L., degut a les queixes rebudes de diferents assistents a la TAP el passat cap de setmana."


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar