loader
menu

CIUTAT

TGN recupera la normalitat després del pas de l'ex huracà Leslie

El Circ Ciutat dilluns, 15 d'octubre de 2018

La ciutat de Tarragona torna a la normalitat després del nou episodi de forts aiguats a causa del pas de l'ex huracà Leslie pel territori català. Pel que fa a les incidències ocorregudes dins del terme municipal, sis dotacions de la Guàrdia Urbana i tres de Protecció Civil han estat activades aquesta nit per front a les possibles incidències, durant la qual han estat activats els plans Inuncat i Ventcat.

Una imatge del riu Francolí, avui al seu pas per Tarragona. Foto: circdetarragona.com

Ahir a la nit, a tres quarts de deu, es va tallar l'accés al trànsit al polígon Francolí i als ponts d'accés al Serrallo per l'acumulació d'aigua. La circulació s'ha restablert progressivament al llarg de la matinada. També ha romàs tancada durant diferents hores la circulació a l'avinguda President Tarradellas.

Durant tota la nit s'ha tingut constància de l'aixecament de tapes del clavegueram a diferents zones de la ciutat (carrers Reial, Castaños, Comerç, Zamenhoff, Francolí, Beethoven, Bloc Uruguai, Estanislau Figueras, etc.).

Abans de las 1 h s’ha rebut l’avís de la caiguda de part d’un mur de contenció a la vorera al carrer Mestre Benaiges.

Poc després de les cinc de matinada s'ha tingut constància de l'aparició d'un forat a la vorera del passeig de la Independència. La via es va senyalitzar per evitar incidències.

També es té constància de la caiguda de sengles arbres als carrers Ritort i Faus i Joaquima Vedruna. Aquest matí s'estan retirant arbres caiguts als carrers Baix Camp i al Vial J. Bryant, que han comportat afectacions al trànsit.

Aquest matí tècnics de l'Institut Municipal d'Educació s'han desplaçat a les Escoles Ponent, Pràctiques i Tarragona, on s'hi ha detectat presència lleu d'aigua. En tots els centres les classes han començat amb normalitat.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar