loader
menu

CIUTAT

'Volíem una passarel·la mòbil, i per això, quan plou molt, es treu'

El Circ Ciutat dilluns, 15 d'octubre de 2018

"Volíem una passarel·la mòbil, i per això, quan plou molt, es treu [...] Aquests passos ja es fan per aquestes situacions, ja que l'Agència Catalana de l'Aigua no ens ho permetia". Així ha respost la regidora de Medi Ambient de l'Ajuntament de Tarragona, Ivana Martínez, a l'allau de crítiques a les xarxes, moltes de les quals, desmesurades, després de la 'desaparició' sota l'aigua de l'esmentada construcció inaugurada fa només tres mesos.

Una imatge d'avui del lloc on hi havia la passarel·la. Foto: circdetarragona.com

A causa dels dos episodis de forts aiguats caiguts sobre la ciutat de Tarragona en els darrers dies, l'últim dels quals durant la tarda nit d'ahir diumenge, va accentuar la sensació de que la passarel·la que hi ha just a sota del pont del Francolí se n'havia anat en orris a causa de la força de l'aigua, tot i que, segons la regidora, tot el contrari.

"Té un anclatge perfecte, i quan baixi l'aigua, la tornarem a col·locar; això, sí, sempre amb criteri dels tècnics i un cop s'hagin desactivat tots els plans d'alerta d'inundacions", ha insistit la regidora tarragonina, qui ha afegit que ha contactat amb el Consell Comarcal del Tarragonès, l'ens que el va finançar junt amb la Diputació, i que li ha transmès que "no ha passat res que no estigués previst".

El misteri de la passarel·la sobre el Francolí, doncs, ha quedat resolta. Ara mateix, es manté sota l'aigua que encara baixa amb força per la llera del riu. En els propers dies s'hauria de tornar a instal·lar.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar