loader
menu

CIUTAT

L'Ajuntament anuncia una inversió de més de 600.000 euros per al mercat de Bonavista

El Circ Ciutat dimecres, 17 d'octubre de 2018

Injecció econòmica per als mercats ambulants que se celebren al terme de Tarragona, amb especial èmfasi en el de Bonavista, però que també beneficiarà el de Torreforta, Sant Pere i Sant Pau, Sant Salvador, Catedral i plaça del Fòrum. La quantitat que es preveu invertir supera el milió d'euros; en concret, 1.092.074 euros; una quantitat que va ser aprovada de manera unànime en la darrera reunió del consell d'administració de l'empresa municipal de mercats, Espimsa, i que es començarà a fer efectiva a partir de l'any vinent.

Foto: circdetarragona.com

La inversió prevista més important s’executarà al mercat de Bonavista per un valor de 672.674 euros on, principalment, es faran obres de pavimentació, serveis públics, caseta de vigilància, millores en l’enllumenat públic i la instal·lació elèctrica, subministrament d’aigua potable i arranjament del clavegueram, entre d’altres.

En el Mercat de Torreforta s’invertiran 27.033 euros pels treballs de subministrament d’aigua potable I connexió d’electricitat. En els mercats de Sant Salvador, Sant Pere i Sant Pau, Catedral, Fòrum, s’invertiran 13.179 euros en cadascun per fer l’abastament d’aigua i la connexió elèctrica.

En aquest sentit, des de Ciutadans han assegurat que la inversió s'ha aconseguit gràcies a ells "després de reiterades peticions". El regidor i alhora membre del Consell d'Administració d'Espimsa, Pedro Sánchez, ha explicat que “en un informe a petició de Ciutadans, ESPIMSA reflecteix la necessitat d'implementar un pla de millores en els mercats ambulants i realitzar actuacions urgents al mercat de Bonavista.”

La presidenta d’Espimsa, Elvira Ferrando, ha destacat que era una prioritat disposar d’un Pla de millores dels mercats, “el febrer del 2017 es van començar els treballs de millora del mercat de Bonavista amb la instal·lació de senyalització de parades, bancs i un punt de trobada i l’elaboració del Pla d’autoprotecció.

El 2019 està previst iniciar les inversions del Pla de millores i el consell d’administració ha acordat que la prioritat són les actuacions al mercat de Bonavista que té 948 parades i és un referent important pel barri, pels ciutadans i pels turistes”. Respecte a aquest mercat, la consellera ha assenyalat que “vam encarregar la redacció d’un Pla integral de millora del mercat de Bonavista que contemples tots els aspectes i que es pugues executar aproximadament en el termini de tres anys, a mesura que es disposi de consignació econòmica”.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar