loader
menu

CIUTAT

TGN debatrà sobre el paper del patrimoni com a motor del desenvolupament urbà intel·ligent

El Circ Ciutat dijous, 18 d'octubre de 2018

El Patrimoni com a motor del desenvolupament urbà intel·ligent, mitjançant projectes convertits en realitats i el pas de la tecnologia cap a la gamificació. Aquest serà l'eix de la Primera Jornada Internacional Smart Heritage City que se celebra aquest proper 25 d’octubre a l’Antiga Audiència.

Foto: Tarragona Smart

Aquesta primera edició servirà com a punt de trobada entre ciutats, per compartir i conèixer idees, experiències i projectes d’arreu del món que estan en marxa i que serveixen per projectar i difondre el patrimoni històric, turístic i cultural, mitjançant la innovació, les noves tecnologies i la gamificació, a través per exemple d'aplicacions i videojocs.

A la vegada, la trobada ha de servir perquè tots els agents implicats comparteixin coneixements en la matèria, identifiquin noves oportunitats i potenciar així el networking, en un entorn innovador i multidisciplinar.

La Jornada Smart Heritage City compta amb la col·laboració i suport de l'Ajuntament de Tarragona, la Fundació Tarragona Smart Mediterranean Region, la Universitat Rovira i Virgili, la Red Española de Ciudades Inteligentes (RECI), el Grup Ciutats Patrimoni de la Humanitat i la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP), entre altres. Una clara aposta de tots plegats per potenciar les polítiques smart cities i en concret en els entorns i centres històrics de les ciutats i el seu patrimoni.

Les inscripcions són gratuïtes, inclouen documentació de suport, Coffee-networking i certificat d'assistència, si es sol·licita. Es poden realitzar mitjançant la web www.congresosmartheritage.com on també obtenir més detalls i consultar el programa.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar