loader
menu

CIUTAT

La pilona que ha de millorar la mobilitat a l'entorn del Pau Delclòs no estarà llesta fins Nadal

El Circ Ciutat dijous, 18 d'octubre de 2018

Controvèrsia al voltant de la pilona mòbil que s'ha d'instal·lar a la cruïlla entre els carrers Armanyà, Adrià, Unió i Méndez Núñez, i que hauria de servir per resoldre els problemes de mobilitat que denuncien des de fa temps els pares i mares dels alumnes del col·legi Pau Delclòs.

Foto: @UMPA Pau Delclòs

Tot i que a l'abril, des de la regidoria de Mobilitat es va anunciar que la pilona, que té un cost d'uns 14.000 euros, s'instal·laria a la tardor, per tal que els escolars i familiars d'aquest centre poguessin començar el curs ja entrant i sortint sense estar pendents del trànsit, la realitat és que, de moment, res de res.

Per això, avui des de la CUP han denunciat que l'esmentada pilona de moment no es col·locarà per "problemes pressupostaris". De fet, des del perfil de twitter de l'Unió de Pares i Mares d'Alumnes del Pau Delclòs han penjat un post on asseguraven que feia uns dies que havien rebut un mail des de l'àrea de Mobilitat, dirigida per Josep Acero, en què se'ls notificava que "a curt termini" no es podria instal·lar la pilona, tot esgrimint raons pressupostàries.

A causa del ressò per les queixes dels pares i mares de l'escola, i per la denúncia feta des del grup municipal de la CUP, l'àrea de Mobilitat de l'Ajuntament s'ha vist obligada a emetre un comunicat en què anuncia la modificació del calendari inicial de l'obra, i que la instal·lació de la pilona mòbil es col·locarà finalment durant les vacances de Nadal; una comunicació que asseguren que ja van fer "recentment" a la direcció del centre.

Des de fa mesos, les queixes i els 'memes' en torn a la problemàtica en la mobilitat en aquesta zona inunden les xarxes socials, i l'origen, preferentment, és dels pares i mares dels nens i nenes de la mateixa escola.

Des del consistori recorden que disposaran de la partida pressupostària per a instal·lar la pilona hidràulica a finals d'octubre, però que els tècnics de l’àrea ja estan fent els treballs preliminars per tal que el procediment administratiu comenci tot just estigui disponible la consignació pressupostària.

Des de la regidoria de Mobilitat acusen la CUP de votar en contra de la modificació de crèdit del passat mes de setembre que va permetre la consignació pressupostària per a l'esmentada obra.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar