loader
menu

CIUTAT

La Guàrdia Urbana es desplega pels barris

El Circ Ciutat dimarts, 23 d'octubre de 2018

El barri de Torreforta ha estat l'escenari de la presentació de les dues oficines mòbils que la Guàrdia Urbana de Tarragona farà circular pels diferents barris i altres indrets de la ciutat. El cos policial municipal ha configurat un servei específic amb dues furgonetes que faran les funcions d'oficina mòbil i prestaran una atenció especial als ciutadans dels diferents barris de la ciutat, d'acord amb un calendari d'actuacions específic.

Foto: Ajuntament de TGN

D'aquesta manera, comença el desplegament policial als barris, una mesura anunciada per l'alcalde Ballesteros durant la passada campanya electoral i que arrenca, casualment, pocs mesos abans que arrenqui la cursa cap a la campanya de les eleccions de l'any que ve. La posada en marxa d'aquestes dues oficines mòbils, a més, arriba després de la "bona experiència d'aquest estiu a la Part Alta", segons el consistori, quan la Guàrdia Urbana va posar a disposició de la ciutadania una oficina mòbil de recepció de denúncies des de mitjans d'agost fins a la finalització de les festes de Santa Tecla.

Les patrulles que acompanyaran les furgonetes estaran configurades per dos agents cadascuna, que realitzaran funcions de prevenció en l’entorn en el qual s’ubicaran. Així mateix, podran rebre i complimentar denúncies de la ciutadania i oferiran assessorament a l’hora de realitzar tràmits amb la Guàrdia Urbana i l’Ajuntament.

Les zones

L’oficina mòbil es desplegarà, en horari de matí i tarda, a diferents zones de la ciutat en dies alterns: D’aquesta manera, als sectors nord i Llevant es podrà trobar a:

Vall de l’Arrabassada (Salvador Espriu – Parc).

Urbanitzacions de Llevant.

Sant Pere i Sant Pau (Camí Pont del Diable).

Sant Salvador (Avinguda Sant Salvador – Església) .

Al sector de Ponent l’oficina estarà ubicada als indrets següents:

Torreforta (Centre Cívic).

Bonavista (pl. Constitució).

Campclar (Accés Anella Mediterrània).

La Foresta (Rotonda interior).

Albada (Rambla).


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar