loader
menu

CIUTAT

La Brigada d'Intervenció Ràpida arriba a les 3.000 actuacions en el que es porta d'any

El Circ Ciutat dimarts, 23 d'octubre de 2018

La Brigada d’Intervenció Ràpida (BIR) ha realitzat 265 actuacions durant el mes de setembre, arribant a les 3.000 actuacions durant el 2018. En el mes de setembre, el 45% han estat reparació de voreres (119), l’1% actuacions a l’asfalt (2) i el 54% restant han estat altres actuacions (144). Tarragona Centre A, amb 156, i Tarragona Centre B, amb 33, han concentrat el gruix de les actuacions. Pel que fa a la procedència dels avisos, la gran majoria prové de l’APP (43%) i de la inspecció dels tècnics (37%).

Foto: Ajuntament de TGN

A Tarragona Centre A, que inclou la zona est del centre de la ciutat i la Part Alta, les intervencions de la BIR s’han concentrat a la Rambla Vella (20), la plaça del Rei (15), la plaça de la Pagesia (13), el carrer August (12) i el carrer La Nau (12). Pel que fa a Tarragona Centre B, les intervencions més nombroses han estat a la Rambla Nova (13) i a l’Avinguda Andorra (8). Altres espais amb actuacions importants han estat Solimar (8), Sant Pere i Sant Pau (8) i Torreforta (6).

Així mateix, durant el mes de setembre, la Brigada d’Intervenció Ràpida va realitzar assistència urgent a l’Escola La Floresta, actuant sobre el despreniment de la façana que va afectar l’equipament. La BIR també ha col·laborat en el muntatge, desmuntatge i senyalització de tots els escenaris de les festes de Santa Tecla. El tinent d’alcalde d’Espais Públics, José Luis Martín, ha explicat que “mes rere mes la BIR demostra la seva important tasca en la conservació i millora de l’espai públic, havent arribat a les 3.000 actuacions durant els primers nou mesos del 2018”.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar