loader
menu

CIUTAT

El Port de TGN rebrà més de 5.000 creueristes en menys d'una setmana

El Circ Ciutat dimecres, 24 d'octubre de 2018

Tot i ja estar fora de la temporada de creuers, el Port de Tarragona en rebrà més de 5.000 durant els propers dies. El primer serà el Sea Cloud, de la companyia Sea Cloud, que arribarà demà dijous, dia 25 d’octubre, a la marina Port Tarraco, al Moll de Costa. El Sea Cloud atracarà a les 8 hores procedent de Barcelona i marxarà a les 14 hores amb destinació a Maó, té una eslora de 109,5 metres i una capacitat per a 64 passatgers.

Una imatge del creuer Costa Fascinosa, que arribarà al Port de Tarragona el divendres 26 d'octubre. Foto: Port de Tarragona

L'endemà, el divendres arribarà el de més capacitat: el Costa Fascinosa, de la companyia Costa Cruise Lines i amb una eslora de prop de 300 metres, que portarà fins a Tarragona 3.800 creueristes procedents de La Valleta (Malta). A les 17 hores marxarà amb destinació a Marsella.

També el divendres 26 d’octubre arribarà el Serenissima, de la companyia Noble Caledonia, que atracarà a la Marina Port Tarraco procedent de Barcelona amb un centenar de visitants. A les 18:30 hores marxarà amb destinació a Palma de Mallorca.

El diumenge, 28 d’octubre, a les 7 hores arribarà el Wind Star, de la companyia Windstar Cruises, a la terminal de creuers del dic de Llevant, procedent de Barcelona. A les 17 hores marxarà amb destinació a Eivissa. El Wind Star té una eslora de 134,2 metres i una capacitat per a 148 passatgers.

L'altre gran creuer que farà parada en aigües tarragonines serà el Marella Dream, de la companyia Marella Cruises i amb una eslora de 243 metres, que arribarà a Tarragona el dilluns 29 d’octubre procedent de Toulon (France), i que té una capacitat per a més de 1.500 persones. A les 19 hores marxarà amb destinació a Palma de Mallorca.

Trànsit passeig de l’escullera

El desplaçament dels passatgers amb autobusos i taxis des de la terminal de creuers fins a la ciutat es realitzarà pel passeig de l’escullera. És per aquest motiu que el divendres, diumenge i dilluns, els vianants només podran utilitzar el carril pintat de color verd del passeig de l’escullera. Per motiu de seguretat dels propis vianants es prohibirà l’accés a vehicles, patinadors i ciclistes.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar