loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

La Banda Unió Musical de TGN fa una crida a tots els músics que n'han format part

El Circ Cultura i patrimoni dimecres, 24 d'octubre de 2018

La Banda Unió Musical de Tarragona (BUMT) busca tots els músics que n'han format part en algun moment per celebrar els 25 anys de l’entitat. La intenció és commemorar aquest quart de segle amb totes les persones que han estat vinculades a la BUMT al llarg d’aquests anys.

Foto: Mauri

D'aquesta manera, el concert de Santa Cecília d’aquest any serà molt especial, ja que serà la gran celebració d’aquesta efemèride i és previst que hi participin totes les formacions de l’entitat (la BigBand BUMT, la Banda Juvenil i la Banda Simfònica). Per celebrar els seus primers 25 anys de vida, la BUMT també ha convidat els anteriors directors, els mestres Joan Carles Chordà i Juan Bautista Meseguer.

Per aquest motiu, la BUMT fa una crida per a que totes les persones que han format part de la banda tarragonina s’uneixin a la celebració i puguin participar en el concert de la patrona dels músics, que se celebrarà el proper 9 de novembre al Teatre Tarragona. Els que hi estiguin interessats poden posar-se en contacte al mail administracio@bumt.cat

Les entrades ja es poden aconseguir a la web tarracoticket o bé a les taquilles del teatre.

La Banda Unió Musical de Tarragona

La BUMT va nèixer a Tarragona el 1993, fruit de la iniciativa d'un jove grup d'estudiants de musica i alguns músics veterans, amb la intenció de crear un espai per a tocar en grup i oferir la seva música com a ciutat. Actualment, les principals actuacions de la BUMT, formada per una setantena de músics, són en dies assenyalats de Tarragona, com Sant Magí o Santa Tecla, i també en els concerts de Primavera, Santa Cecília o Nadal, entre d'altres.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar