loader
menu

CIUTAT

La gestió del pavelló de l'Anella Mediterrània passa a mans de l'Ajuntament

El Circ Ciutat divendres, 26 d'octubre de 2018

Gairebé quatre mesos després de la finalització dels Jocs Mediterranis, l'Ajuntament de Tarragona i la Generalitat per fi han acordat la cessió de la gestió del Palau d'Esports Catalunya; la gran joia de l'Anella, per tal que a partir d'ara sigui el consistori tarragoní qui en gestioni l'ús.

Foto: circdetarragona.com

Des de la Generalitat, que en continua sent el propietari, el secretari general de l'Esport, Gerard Figueras, ha celebrat l'acord i ha afegit que "el Govern assumeix també el compromís d'implicar-se en la dinamització de l'espai, perquè pugui acollir esdeveniments esportius de país, europeus i internacionals". Tot i que els detalls de l'acord que han de regir les condicions d'utilització del recinte es concretaran en un conveni, durant la trobada d'avui ja se n'ha presentat un esborrany, i que és previst que es formalitzi en les properes setmanes.

"El Palau estarà a disposició de l'esport de base i amateur", ha destacat la regidora d'Esports de Tarragona, Elisa Vedrina.

Per part de l'Ajuntament han participat a la reunió el conseller de Presidència, José Luis Martín; la consellera d'Esports, Elisa Vedrina, i el conseller comissionat dels Jocs Mediterranis, Javier Villamayor. Per part de la Generalitat han assistit a la trobada el secretari general de l’Esport, Gerard Figueras; el delegat del Govern a Tarragona, Òscar Peris, i el representant territorial de l’Esport, Joan Plana.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar