loader
menu

CIUTAT

La plaça Corsini ja acull també el mercat d'antiguitats dels divendres

El Circ Ciutat divendres, 26 d'octubre de 2018

Tres mesos després que s'hi traslladés el mercat dels dimarts i dels dijous, la plaça Corsini ja acull també el mercat dels divendres, dedicat a la venda d’antiguitats, col·leccionisme i brocanteria, i que estava instal·lat en el tram de Rambla Nova just davant de l'edifici del Banc d'Espanya. L'esmentat mercadet duu el nom de Sant Quadrat perquè va iniciar la seva activitat un dia 7 de maig, dia de Sant Quadrat.

Foto: Ajuntament de TGN

"Amb la tornada de tots el mercadets a la placa Corsini i carrers dels voltants l’espai esdevé motor dinamitzador de tota la zona comercial del centre”, ha celebrat la consellera de Comerç i presidenta d'Espimsa, Elvira Ferrando, qui ha remarcat que “amb aquest trasllat també complim amb el compromís adquirit d’alliberar i recuperar la Rambla per als tarragonins i tarragonines".

Des del consistori tarragoní destaquen que "encetem una nova etapa on tot torna al seu lloc. Els voltants del Mercat es consoliden com un nou espai comercial a cel obert, que de ben segur serà centre radial de l’activitat comercial de la ciutat i del territori”.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar