loader
menu

CIUTAT

Un espot promocional de Tarragona, guardonat en el Festival Internacional de Cinema Turístic

El Circ Ciutat dissabte, 27 d'octubre de 2018

Nou guardó per a Tarragona en matèria turística. En aquesta ocasió, des del món àudiovisual, i gràcies a la campanya de promoció “Tarragona, un secret al Mediterrani”, que ha resultat guanyadora en la categoria de Millor producció audiovisual turística de la Península Ibèrica, dins del 11è Festival Internacional de Cine Turístic Art & Tur, que s'ha celebrat aquests dies a Leiria (Portugal).

La regidora de Turisme de TGN, Inma Rodríguez, amb el premi. Foto: facebook Inma Rodríguez

Una imatge de l'espot "Tarragona, un secret al Mediterrani". Foto: Tarragona Turisme

L’espot seleccionat va ser llançat el 26 d’abril de 2017 pel Patronat Municipal de Turisme i destaca el potencial dels valors patrimonials, culturals i gastronòmics de Tarragona i la col·loca al costat d’icones turístiques nacionals i internacionals de primer nivell. Amb l’eslògan “Tarragona, un secret al Mediterrani”, la campanya de promoció audiovisual va ser el resultat dels estudis Marca de Ciutat que situaven la ciutat com una ‘joia desconeguda’ amb moltes possibilitats de créixer en visibilitat i notorietat.

Així, Tarragona Turisme, en col·laboració amb Tarragona Film Office, va idear un producte audiovisual per donar a conèixer les tradicions, el patrimoni, la gastronomia i la mediterraneïtat en un format innovador. El vídeo està realitzat per la productora El Dedo en el Ojo i dirigit pel realitzador argentí Patricio Suárez.

La campanya, promoguda pel Patronat de Turisme de Tarragona, s’ha pogut veure a totes les xarxes socials de Tarragona Turisme, a TV3 durant la primera quinzena de llançament i, amb la col·laboració de Turespaña i de l’Agència Catalana de Turisme, a tots els països on són les Oficines Espanyoles de Turisme a l’Estranger (OETs) i als Centres de Promoció Turística de Catalunya (CPTs).

Abans de saber que la proposta tarragonina seria la guanyadora, la consellera de Turisme, Inmaculada Rodríguez, explicava que "només el fet d’haver estat seleccionats, fins i tot abans del veredicte final, és una notícia excel·lent per a la projecció internacional de Tarragona, i també “un reconeixement a la intensa tasca de promoció que s’està realitzant al Patronat Municipal de Turisme per posicionar Tarragona com una destinació de primer nivell”.

Un cop conegut el veredicte, la mateixa consellera, en el seu perfil a facebook expressava la seva alegria pel guardó i ho compartia amb tot l'equip de Tarragona Turisme.

Art & Tur, un festival global

ART & TUR és una competició global amb participació de desenes de països (que van des de Geòrgia la Índia o Sudàfrica a alguns més propers com Itàlia o Alemanya) que pretén reconèixer i fomentar l'excel·lència dels continguts audiovisuals utilitzats en la promoció del turisme i les estratègies de comunicació de marca, basades en les millors pràctiques a nivell mundial.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar