loader
menu

CIUTAT

El veïns del Port reclamen la dignificació del seu barri

El Circ Ciutat dilluns, 29 d'octubre de 2018

Després de fer-se sentir al plenari de l'Ajuntament de Tarragona, on tots els partits van donar el vistiplau a actuar per dignificar la zona, els veïns i veïnes del barri del Port van sortir al carrer el passat dissabte per seguir demandant al consistori més neteja i més actuacions. Sota el lema #PerUnBarriDigne, un centenar de persones van fer una passejada reivindicativa i festiva pels principals carrers del barri unint les places de Mitja Lluna, Carros i Infants.

Fotos: Blog Barri del Port

Fotos: Blog Barri del Port

"Port port port, el barri es posa fort! Arri, arri, arri, estimo el meu barri! Si estàs farta, farta, farta, compra una pancarta!" van ser alguns dels clams que van improvisar els assistents en una marxa amenitzada pels Grallers del Port amb cartells i pancartes reclamant més neteja, seguretat i inversions, entre altres mancances i necessitats, i que va tenir com a protagonista la capgrossa la Sargidora de l'A.V.V del Port, que vol esdevenir el personatge representatiu de la causa. Per això, va sortir amb una escombra i un cartell reclamant "més neteja" i fins i tot va escombrar i assenyalar alguns punts bruts durant el recorregut.

Els manifestants van recòrrer el carrer Apodaca, Reial, Smith i Sant Miquel amb parades a les places per fer foto en grup i desplegar una gran pancarta de tres metres, versió ampliada de les que molts balcons llueixen. Aquestes es poden encarregar i adquirir per 5 euros a la botiga Can Domènech del carrer Apodaca, se n'han dispensat 200 i ja hi ha en marxa una nova llista per un altre centenar més.

Un cop feta la passejada reivindicativa, els veïns no descartem repetir-la properament pels carrers de l'entorn de l'estació de tren.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar