loader
menu

CIUTAT

La bastida de Ca l'Ardiaca provoca un nou ensurt

El Circ Ciutat dilluns, 29 d'octubre de 2018

Ja fa temps que quan Ca l'Ardiaca és notícia, ho és per algun fet negatiu i lamentable. I avui ho ha tornat a ser. I altre cop per les elements que conformen la gran bastida que envolta l'edifici gòtic del Pla de la Seu. En aquesta ocasió, per les tanques metàl·liques, les quals, a causa del vent amenaçaven de desprendre's i caure al terra.

Fotos: circdetarragona

Fotos: circdetarragona

Fotos: circdetarragona

Foto: Quim Castellví

Per això, alertats pels veïns, dues dotacions dels Bombers s'hi han apropat per retirar les tanques més pròximes a les escales, davant del temor a que caiguessin al terra i poguessin fer mal a algun vianant que en aquell moment passava pel costat.

Adéu al projecte d'hotel de luxe

Un cop es va acabar el termini donat per l'Ajuntament de Tarragona a la propietària de l'immoble perquè hi construís un hotel de cinc estrelles, des del consistori es va anunciar a l'abril d'enguany que iniciaven el procés per a la venda forçosa de la casa, mitjançant una subhasta pública, i que podria tenir lloc abans de final d'any. De moment, però, el procés de degradació de Ca L'Ardiaca continua sense saber quan ni com acabarà el culebrot que va començar ara fa més d'una dècada quan es va anunciar a bombo i plateret la construcció d'un hotel de luxe al cor de la Part Alta.

Mentrestant, des de Ciutadans ja han qualificat com "vergonyosa" la gestió d'aquest projecte que afecta al cor de la ciutat. El portaveu municipal, Rubén Viñuales ha explicat que "hem registrat una petició perquè el conseller de Territori, Josep M. Milà, expliqui en quin estat es troba Ca l'Ardiaca" i ha declarat que "cada dia que la bastida continua a la façana fereix la imatge de la ciutat. "

El portaveu de Cs ha recordat a l'equip de govern que "no és la imatge que s'ha de transmetre ni als tarragonins ni als milers de turistes que rebem" i ha afegit que "hem de sumar-li l'afectació a la seguretat dels propis ciutadans. "

Finalment, Rubén Viñuales ha explicat que "això és la imatge de la vergonya per a Ballesteros" i ha afirmat que "hauria de caure-li la cara de vergonya a Ballesteros cada vegada que veu aquesta bastida".Cs


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar